Arthur & De Minimoys

Arthur & De Minimoys

Arthur is een tienjarige jongen die zijn vakanties bij zijn grootmoeder doorbrengt. Daar ontdekt hij in haar tuin een poort naar de onzichtbare wereld van de Minimoys.

Afleveringen

8 afleveringen

1. De Opschepper, de Trotse en de Leerling

Arthur wordt beschouwd als een held en Selenia heeft genoeg van zijn opschepperij. Daarom gaat ze zelf op onderzoek wanneer er een luchtballon van de Seides boven de stronk hangt. Maar loopt dat wel goed af?

2. Gezondheid, Darkos

Darkos heeft last van een verkoudheid en krijgt van Gokslok een drankje om daarvan verlost te raken. Maar dit drankje heeft de bijwerking dat hij onzichtbaar wordt.
Arthur gebruikt het zwaard om een cadeau voor Selenia te maken en daardoor werkt het zwaard niet meer. Kan hij het vertrouwen terugwinnen?
Dankzij Darkos wordt de stronk belegerd door mieren. Arthur, Selenia en Betameche moeten een team vormen met Darkos om hen tegen te houden.

5. Gamoelkwijl

Het laatste beetje gamoelkwijl is gemorst dus trekken Arthur en de Minimoys snel naar het hol van de gamoel om de voorraad aan te vullen.

6. Malthazards offer

Door een list kan Malthazard de handen van Arthur insmeren met een zalf waardoor het zwaard hem niet meer herkent. Kan Arthur een manier vinden zodat het zwaard hem weer herkent?

7. Araknofobie

Arak is verdwenen uit haar web en laat zo het dorp van de Minimoys onbeschermd achter. Arthur, Selenia en Betameche onderzoeken wat er gebeurd is en hoe ze Arak weer terug in haar web kunnen krijgen.

8. Waar is het Magische Zwaard ?

Tijdens een bezoek aan McSluw blijkt dat hij namaakzwaarden maakt. Maar wanneer Arthur het échte zwaard kwijtraakt, maken deze namaakzwaarden de zoektocht naar het echte zwaard alleen maar moeilijker.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis