Are You Being Served?

Are You Being Served?

Klantvriendelijkheid en service: daar draait het om in de dames- en herenboetiek van een chic Brits warenhuis. Alleen loopt alles niet altijd even gesmeerd.

Afleveringen

5 afleveringen

5. German week

Bij Grace Brothers zal een week lang kledij van Duitse makelij worden verkocht. Het personeel ziet dit niet zitten, want nu moeten ze ook heel wat Duitse terminologie leren.

6. Wedding Bells

Na een discussie over de lingerie van mevrouw Slocombe vraagt meneer Grace haar naar zijn kantoor te komen en een ring uit te kiezen. Zij hoort de huwelijksklokken al luiden.

7. New Look

Mr. Rumbold en Captain Peacock vinden dat hun afdeling dringend aan vernieuwing toe is. Tijdens een vergadering met het personeel komen ze op het idee dat achtergrondmuziek en een stem die via de luidsprekers nieuwe artikelen aanprijst, dé manier is om de verkoop te stimuleren.

8. Shoulder to Shoulder

Er is maar geld om een van de afdelingen op de vierde verdieping te renoveren. Zowel de dames- als de herenafdeling vindt dat deze renovatie hun afdeling toekomt. De dames winnen, maar zijn wel verplicht om een deel van de mannenafdeling te gebruiken tot de werken voorbij zijn. Het gebrek aan ruimte doet de spanningen dan ook meteen hoog oplopen.

9. Christmas Crackers

Het is Kerstmis en daarom hebben Mr. Rumbold en Captain Peacock voor passende kostuums en decoratie gezorgd. Mr. Grainger en de andere personeelsleden vinden het hele idee maar kinderachtig. Na de kerstlunch en een paar glaasjes champagne denken ze er anders over.

Anderen bekeken ook

  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.