Alloo in de nacht

Alloo in de nacht

Luk Alloo gaat de straat op tijdens de nacht, op zoek naar de gezichten achter de nachtraven, nachtwerkers en nachtbrakers van Vlaanderen.

Afleveringen

5 afleveringen

Aflevering 1

Luk Alloo volgt mensen die werken en leven tijdens de nacht. Buitenwippers, clubgangers, vissers, daklozen, barmannen en vanavond pikt Alloo ook de high-class escorte Jasmine op om haar naar een klant te brengen.

Aflevering 2

Luk Alloo doorkruist tijdens de nacht het land. Onderweg maakt hij kennis met studenten in een frituur, mensen onderweg naar huis na een avondje stappen, de 'mannen van de vuilkar', de toiletmeneer van een discotheek, een gigolo en... een vampier.

Aflevering 3

Luk bezoekt midden in de nacht wegenwerkers die een nieuwe snelweg aanleggen. Hij gaat ook langs bij Herman Brusselmans, die 's nachts schrijft en Amber, een prostituee die in een baanbordeel werkt. Verder gaat hij langs bij taxichauffeur Luc, bezoekt hij de kermis in Aalst en spreekt hij met een gigolo die onderweg is naar een klant.

Aflevering 4

Luk Alloo springt op een motor om pizza's te leveren. Daarnaast maakt hij kennis met een man die om drie uur opstaat om te mediteren en eentje die bij een motorongeval in Thailand een driedubbele openbeenbreuk heeft opgelopen. Diane legt uit hoe ze in de prostitutie is beland en er afscheid van heeft genomen. Afsluiten doet hij bij Jenny. Zij lijdt aan MS en heeft de klok rond assistentie nodig.

Aflevering 5

Luk Alloo maakt kennis met de werknemers van de vroegmarkt en met een vrouwelijke privédetective. Op vraag van particulieren en bedrijven gaat zij op pad om mensen te betrappen op bijvoorbeeld fraude of overspel. Luk ontmoet ook een jonge, eigenzinnige, kunstenares en een 25-jarige prostituee.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis