'Allo 'Allo!

'Allo 'Allo!

Britse humor op z'n best in deze legendarische serie over de avonturen van café-eigenaar René, die tijdens WO II de Duitse officieren te vriend probeert te houden maar tegelijkertijd betrokken is bij het Franse verzet.

Afleveringen

3 afleveringen

Nu de Engelse militairen definitief vertrokken zijn - althans dat is wat René denkt - rest nog het probleem van de schilderijen. Herr Flick is nog steeds in het bezit van één origineel en twee kopieën van de Gevallen Madonna met de grote borsten.
Fairfax en Carstairs proberen vermomd als koe naar Engeland te vluchten. Herr Flick verbergt de schilderijen in knakworsten. Hij is van plan het origineel in Renés café op te hangen en een kopie naar Hitler te sturen.
De Britse geheime dienst stuurt officier Crabtree, vermomd als Frans politieman, naar Nouvion om de piloten te helpen ontsnappen. Zijn parachute landt in een boom, net op het moment dat de twee piloten trachten te ontkomen. Ondertussen is een knakworst op weg naar de Führer. René en Kapt. Geering proberen in Grubers gepantserde auto de trein te doen ontsporen.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis