Allemaal Chris

Aflevering van het sketchprogramma van en met Chris van den Durpel.

Afleveringen

6 afleveringen

 • Aflevering 1

  Kamiel Spiessens ontleent Koen Wauters' smartphone en ook Sylvain van Genechten ontdekt de nieuwe media. Ronny King stelt zijn nieuwe passie voor, chirurg van Cauwenberghe geeft een botox-party en Filip Mars doet mee aan Blind Getrouwd! Chris van den Durpel creëerde afgelopen weken een aantal nieuwe typetjes, waaronder de wodka-drinkende trucker Igor, Pink Ambition-Annemie met haar dochter Annemie en een hoogst aanwezige para. Ook Snelle Eddy, Firmin Crets en wielrenner Cyriel Vervaecke zorgen voor verrassende optredens in deze eerste aflevering.
 • Aflevering 2

  In deze aflevering schittert bokser Firmin Crets als stuntman in een film van en met Jan Verheyen en Filip Peeters. Hoe is het met het Duits van Kamiel Spiessens gesteld? Kamiel opent een bed & breakfast en ontvangt vandaag een groep oosterburen. Filip Mars beleeft in Blind Getrouwd zijn eerste huwelijksnacht, Snelle Eddy is stevig onder de indruk van de directrice van zijn zoontje en Trucker Igor staat net als iedereen in de file...
 • Aflevering 3

  Bokser Firmin Crets doet deze week als stuntman de boel letterlijk ontploffen, samen met Jan Verheyen en Filip Peeters. Sylvain van Genechten helpt een verjaardagsfeest om zeep, Filip Mars speelt squash in Blind Getrouwd, en Rapper MC Joel neemt het samen met Dana Winner op voor Limburg. Verder optredens van Cyriel Vervaecke, trucker Igor, Ronny King en Kamiel Spiessens.
 • Aflevering 4

  In opdracht van Regisseur Jan Verheyen en samen met acteur Filip Peeters moet bokser Firmin Crets deze week een beeldschone actrice redden. Hij doet dat op zijn eigen onnavolgbare manier. Redder Berten is terug van weggeweest en Snelle Eddy gaat op oudercontact. Louis Talpe verleidt Annemie en Aurelie. Verder optredens van Cyriel Vervaecke, trucker Igor en Kamiel Spiessens. Jimmy B beleeft de dag van z'n leven met Niels Destadsbader.
 • Aflevering 5

  Jimmy B legt Bart Kaëll op het rooster over Barts relatie met Luc Appermont en zijn goede en slechte gewoontes. Kamiel Spiessens ontvangt een Chinese bende in zijn Bed & Breakfast en Snelle Eddy en Kelly gaan op relatietherapie bij Dokter Verstappen, een gastrol van Hilde De Baerdemaeker. Verder zijn Kris Wauters en Kevin van Stay Steady te gast, samen met onder anderen bokser Firmin Crets en Ronny King.
 • Aflevering 6

  Snelle Eddy en Kelly gaan op relatietherapie bij Hilde de Baerdemaeker, Jimmy B gaat plat voor Urbanus én Emma Bale. Kamiel Spiessens ontdekt de wonderen der techniek en leert 3D-printen. Ook de woordvoerder is van de partij net als Kevin van Stay Steady. Commissaris Huyghebaert wordt geconfronteerd met mannen met baarden.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Airplay, Apple TV, Android TV en Chromecast
 • En dat helemaal gratis