All Saints

All Saints

Bekroonde Australische ziekenhuisserie over de artsen, verplegers en ambulanciers die zich iedere dag vol toewijding inzetten op hun afdeling in het All Saints Western General Hospital.

Afleveringen

25 afleveringen

1. Against the Wall part 2

De dokters en patiënten van de spoedafdeling worden gegijzeld door James. De kleine Georgina wacht op een harttransplantatie, maar dat kan de gijzelnemers niet deren. Wanneer James Erica verplicht de apotheek leeg te halen en haar probeert aan te randen, slaan haar stoppen door.

2. The simple things

Hoofdarts Frank krijgt op zijn donder van de ziekenhuisdirectie, omdat hij op televisie heeft verteld dat de slechte beveiliging in het ziekenhuis de oorzaak is van de gijzeling en de medicijnendiefstal. Ondertussen voert de politie een klopjacht op de dader James. Ze kunnen hem neerschieten en brengen hem zwaargewond binnen in All Saints.

3. Comfort zone

Frank probeert de sympathie van zijn collega-diensthoofden terug te winnen, maar door een boycot van de directie daagt er maar één iemand op. Chirurg Mike wil een nier schenken aan zijn zoon, maar die weigert. Mike begrijpt er niets van. Laura is echter tevreden, want ze beseft dat Mike door de verdoving voor de ingreep terug verslaafd kan geraken aan morfine.

4. Event Horizon

Elizabeth zegt tegen hoofdarts Frank dat hij niet meer geviseerd wordt door de directie, maar ze liegt en spant nog steeds samen met Oliver Maroney. Dokter Bart gaat werken om de pijnlijke thuissituatie met Ann-Maree te vergeten. Een zorgeloze dag wordt het zeker niet.

5. Caught in a Trap

De kanker van Ann-Marie ontneemt haar alle levenslust, maar dokter Bart verzet hemel en aarde om zijn geliefde in leven te houden. Steve vangt patiënt Jenny op na een mislukte zelfmoordpoging. Hoofdverpleegster Gabrielle steigert wanneer ze hoort welke misplaatste vragen Steve stelt aan de depressieve vrouw. Chirurg Mike heeft een nier afgestaan en kampt met hevige postoperatieve pijn.

6. Careful what you wish for

Zoe mengt zich in de strijd die de directie voert om hoofdarts Frank aan de deur te zetten. Bart overtuigt zijn terminaal zieke partner Ann-Marie om nog één keer radiotherapie te volgen, maar de terugkeer naar het ziekenhuis put haar helemaal uit en maakt haar erg neerslachtig. Ondertussen probeert Charlotte de tiener Kimberly te redden en wordt er een jongen met een fobie binnengebracht.

7. Little decisions

De dertiger Andrew gaat een race aan tegen de tijd om zijn bewusteloze vrouw Emily naar het ziekenhuis te brengen, maar negeert een stopteken en knalt tegen een andere wagen. Oliver Maroney vraagt aan Zoe of zij Franks functie wil overnemen. De toestand van Ann-Marie gaat snel achteruit, waardoor Bart zich voorbereidt op hun laatste dagen samen.

8. Beginnings

De spoed is onderbemand waardoor iedereen dubbele shifts moet draaien. Dan wil Erica ten huwelijk vragen, maar ze is oververmoeid en ook hij moet overuren maken, waardoor hij zijn plan even opbergt. Erica kan niet op twee plaatsen tegelijk zijn, wat bijna de dood van een patiënt tot gevolg heeft.

9. When tomorrow comes

Een vrouw belandt op de motorkap van verpleger Dan nadat ze drie dagen heeft rondgeslenterd op straat. In het ziekenhuis wordt duidelijk dat ze aan de ziekte van Huntington lijdt, een erfelijke aandoening die de hersenen aantast. Chirurg Mike gaat terug aan de slag na zijn nierdonatie.

10. Out of the fire

Dylan Pederson steekt samen met zijn vrienden een auto in brand. De vlammen slaan echter over op Dylan. In All Saints verzetten Zoe, Jack en Dan hemel en aarde om zijn leven te redden. Dylans situatie lijkt uitzichtloos en de dokters vragen zich af of het zin heeft om hem kunstmatig in leven te houden. Zijn moeder lijkt er weinig problemen mee te hebben om de stekker uit te trekken.

11. It ain't necessarily so

De bekende atleet Max Parnell wordt tijdens zijn training in een bosrijke omgeving opzettelijk aangereden en met een hamer onder handen genomen. In levensgevaar wordt hij overgebracht naar All Saints. De media springt op de zaak en Max wijst een beschuldigende vinger naar zijn ploegmaat, Blair Williams. Deze wordt meteen gearresteerd en in het televisienieuws wordt zijn proces gemaakt.

12. The hand you're dealt

Tiener Cody wordt aangereden en zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. Hij beweert dat het geen toeval is en dat hij vervloekt is. Dokter Bart stort zich op de zaak en probeert uit te vissen wat er met de verwarde Cody aan de hand is. De oververmoeide moeder Ashleigh stort in nadat haar zoontje autist blijkt te zijn. Haar man reageert koelbloedig en hoofdarts Frank meent te weten waarom.

13. Stepping up

De broer van verpleger Dan zit in een rolstoel, maar dat weerhoudt hem er niet van om basketbal te spelen. Maar tijdens een wedstrijd loopt het fout en Luke moet naar All Saints worden overgebracht. Daar wordt duidelijk dat de twee broers heel wat geheimen hebben voor elkaar en die zouden wel eens de relatie tussen Dan en Erica in gevaar kunnen brengen, maar ook Lukes revalidatie.

14. The circle of Life

De hoogzwangere Becky slaat helemaal tilt in de spoed. Ze lijdt aan schizofrenie en denkt dat haar man hun baby zal vermoorden. Dokter Jack probeert haar te kalmeren en denkt in de eerste plaats aan het welzijn van de baby. Ondertussen wordt de heroïneverslaafde Finn in het ziekenhuis opgenomen.

15. That window in Time

Na een auto-ongeval wordt een ruziënd koppel naar All Saints overgebracht. Corinne en Richard zitten voortdurend op mekaars kap, waardoor dokters Steve en Jack beslissen hen een bed uit mekaars buurt te geven. Steve ontfermt zich over Corinne, terwijl Jack aan Richard de handen vol heeft. Maar de vijandigheid tussen het koppel slaat over op de artsen.

16. Never Tell

Verpleger Dan neemt Erica voor het eerst mee naar zijn ouders om hun verloving aan te kondigen. Maar zijn overbezorgde moeder Rhonda reageert allesbehalve enthousiast op het nieuws. Het wordt er niet beter op wanneer Dans vader een hartaanval krijgt. Dokter Charlotte merkt dat Rhiannon worstelt met haar seksualiteit.

17. Risky business

Twee mannen proberen een jonge vrouw in hun auto te sleuren, maar de moedige Alex komt tussenbeide en redt de vrouw. De held wordt enkele meters meegesleurd door de wagen en loopt daarbij ernstige verwondingen op. Charlotte en Zoe werken op een briljante wijze samen om het been van Alex te redden, terwijl hoofdarts Frank toekijkt.

18. Under my Skin

Een hysterische man hoort het geluid van helikopters in zijn hoofd en hij is er zeker van dat ze hem willen vermoorden. Dokter Bart moet een riskante ingreep uitvoeren om de psychotische man te redden. Charlotte ontdekt dat ofwel zij ofwel Zoe zal moeten vertrekken door een herstructurering.

19. Blind faith

Rhiannon pikt het niet dat Charlotte haar heeft afgewezen en dient een klacht in voor ongewenste intimiteiten. Ondanks de donderwolk die haar boven het hoofd hangt, gaat Charlotte tot het uiterste om een patiënt met Alzheimer en een zware longontsteking er bovenop te helpen.

20. Torn Apart

Verpleegster Von wordt aangesproken door een man, die beweert dat zijn vrouw aan het bevallen is en dringend hulp nodig heeft. Von gaat met hem mee en komt zo in een verlaten bedrijfssite terecht. Ondertussen proberen hoofdarts Frank en dokter Bart de zwaargewonde Jennifer te helpen. Ze was met haar zoontje betrokken in een auto-ongeval en ook hij is erg aan toe.

21. Justice for none

Charlotte wil haar naam zuiveren na de aanklacht van Rhiannon wegens ongewenste seksuele intimiteiten en gaat in de tegenaanval. Von en Mike blijven druk in de weer met de Irakese vluchtelingen Nadir en Adeena. Nadat Von de baby van Adeena ter wereld heeft gebracht, ontdekt chirurg Mike dat Nadirs leven in gevaar is door de verwondingen die hij in Irak heeft opgelopen.

22. Fearless and searching

Charlotte moet zich voor de rechter verantwoorden over de klacht voor ongewenste intimiteiten, die Rhiannon heeft ingediend. Ook de mening van hoofdarts Frank wordt gevraagd. Hij verdedigt haar, maar enkele zaken uit Charlottes verleden lijken zich tegen haar te keren. Dokter Steve is druk in de weer met de brandwonden van patiënt Tanya.

23. Blood lines

Rhiannon probeert zelfmoord te plegen, maar Charlotte kan haar op het nippertje redden. De verpleegster wou er een einde aan maken, omdat haar vader, politicus David Wilson, een uitgesproken strijder tegen homoseksualiteit is. De moeders van Erica en Dan raken het maar niet eens over de organisatie van het huwelijk van hun kinderen.

24. Sons and lovers

Verpleger Dan heeft wilde dromen over de paaldanslessen van Erica tijdens haar vrijgezellenavond, maar in realiteit verloopt het minder zwoel. Haar danslerares Caitlin tuimelt immers naar beneden en bezeert haar pols. Zo komt Erica op haar vrije dag toch weer in het ziekenhuis terecht. Charlotte heeft het nu voor het zeggen op de dienst, maar delegeren zit haar niet in het bloed.

25. Horses for courses

Von brengt een thuisbezoek aan de vijftiger Robyn, die terminaal ziek is. De ervaren verpleegster schrikt wanneer ze ziet dat de zieke vrouw een zelfmoordpoging heeft ondernomen met slaappillen. Pete en Harry trekken na een nacht feesten rechtstreeks naar de golfbaan. Harry is te enthousiast en slaat Pete op het hoofd met zijn golfclub.

Anderen bekeken ook

  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.