All New Traffic Cops

All New Traffic Cops

Britse realityreeks waarin politie-eenheden op de voet worden gevolgd tijdens interventies.

Afleveringen

11 afleveringen

 • De agenten gebruiken nieuwe technologieën en wetten om automobilisten die onder invloed rijden te veroordelen. In Harrogate laat agent Andy Ingram rond sluitingstijd van de café's een chauffeur van een busje een blaastest doen. Na twee positieve tests zet de jongeman het op een lopen, maar Andy haalt hem al snel in.
 • Op een feestdag gaat Paul Cording af op een melding van huiselijk geweld die mogelijks een poging tot moord is. Een vrouw zou haar man hebben neergestoken met een vleesmes. Een gewapend team gaat ter plaatse om de situatie onder controle te krijgen.
 • De agenten maken jacht op criminelen op de weg, van illegale bestuurders die het systeem oplichten tot dieven en drugsdealers. Sommigen steken de grens over om misdaden te plegen in North Yorkshire. De agenten gaan op zoek naar een wagen die betrokken zou zijn bij enkele winkeldiefstallen.
 • De politie achtervolgt een gestolen Audi op de M62. Wanneer de wagen aan 225 kilometer per uur over de weg scheert, moet de politie hem snel en veilig aan de kant zien te zetten. Een spijkermat brengt de auto tot stilstand, maar de achtervolging gaat te voet verder. Wanneer de agenten de bestuurder uiteindelijk weten op te pakken, blijkt die tot ieders verbazing amper 15 jaar oud te zijn.
 • De agenten krijgen regelmatig te maken met motoren die worden gebruikt voor misdaden en motoren die betrokken zijn bij vreselijke ongelukken. Het zijn de wendbaarste, maar ook kwetsbaarste voertuigen op de weg. De agenten worden opgeroepen voor een zwaar ongeluk nabij Skipton waarbij een auto en een motor betrokken zijn. Beide bestuurders zijn er erg aan toe.
 • De agenten richten zich op roekeloze bestuurders en vermoedelijke criminelen die denken dat ze boven de wet staan. In Harrogate krijgen ze een jongeman in hun vizier die zich verdacht gedraagt. Ze besluiten hem aan te spreken, maar hij zet het op een lopen en al snel escaleert de situatie.
 • De agenten krijgen regelmatig af te rekenen met roekeloze bestuurders die zichzelf, maar ook andere weggebruikers in gevaar brengen. Er worden in het Verenigd Koninkrijk jaarlijks bijna 300.000 verkeersovertredingen begaan. Het wemelt er dus van de onbezonnen bestuurders.
 • De agenten worden regelmatig geconfronteerd met gevaarlijke en roekeloze, jonge bestuurders. Ondanks de vele doden die er jaarlijks op de Britse wegen vallen zetten zij nog al te vaak hun eigen leven en dat van anderen op het spel. De agenten worden opgeroepen voor een zwaar ongeval nabij York tussen een vrachtwagen en een Ford Fiesta. De jonge bestuurder van de Ford zit gekneld in zijn voertuig.
 • Politiewerk op de Britse wegen komt steeds vaker neer op zorgen voor de kwetsbaarsten van de samenleving. Sergeant Paul Cording reageert op een oproep over een gepensioneerde vrouw die gevallen is in de badkamer en met haar lichaam de deur blokkeert. In afwachting van de ambulance en de brandweer probeert Paul bij de vrouw te komen door een raam in te slaan.
 • De agenten krijgen regelmatig te maken met chaos en vernieling. Ze worden opgeroepen voor een kettingbotsing op de A64, een van de drukste wegen van het Verenigd Koninkrijk. Een van de betrokken bestuurders is er erg aan toe en wordt per helikopter naar het ziekenhuis gebracht.
 • De agenten worden geregeld geconfronteerd met drugs op de Britse wegen. Of het nu dealers zijn die voorraden vervoeren of gebruikers die achter het stuur kruipen; het is een dagelijkse strijd, maar de politie is vastberaden aan het langste eind te trekken.