Achter Gesloten Deuren

Achter Gesloten Deuren

Aflevering (jaargang 4) van de Nederlandse scripted realityreeks waarin verhalen worden nagespeeld van mensen die een groot geheim met zich meedragen.

Afleveringen

45 afleveringen

 • 172. Liefde overwint alles

  Joyce houdt voor haar ouders verborgen dat ze een relatie heeft met Hinde. Ze vreest voor hun reactie, wanneer ze erachter komen dat ze lesbisch is. En daar heeft ze een hele goede reden voor.
 • 173. Discutabel verleden

  Lefa is na de dood van haar moeder uit Australië teruggekomen om te bevallen. Ze is liefdevol opgevangen door haar nieuwe vriend en diens familie. Maar wie is de werkelijke vader van haar kind?
 • 3. Veranderende liefde

  John leerde een jaar geleden de liefde van zijn leven kennen. Nu moet hij echter een moeilijke bekentenis doen. Krijgt John over zijn lippen dat hij zich eigenlijk geen man voelt, maar vrouw?
 • 4. Verliefd op een moordenaar

  Evie is een kwetsbaar meisje, maar vond een jaar geleden voor het eerst een vriendje. Haar prille relatie bleef echter een goed bewaard geheim, want Evie's vriendje zit op dit moment in de gevangenis vanwege een gewapende overval.
 • Jacqueline schrijft succesvolle columns over haar patiënten in de TBS-kliniek. Maar nu haar vriend haar wil meenemen naar Brazilië, heeft ze een groot geheim op te biechten.
 • 6. Milf

  Myrthe is gelukkig met haar vriend Bas. Zo gelukkig, dat ze erover denkt hem ten huwelijk te vragen. Maar er moet eerst een groot geheim uit de weg worden geruimd.
 • Juul en Cobi zijn buurmeisjes. Cobi's vader heeft Juul en haar moeder uit hun brandende huis gered. Een brand waarbij Juuls vader is omgekomen. Maar Juul weet iets over hem dat niemand weet.
 • Helen heeft een affaire gehad met de man van haar goede vriendin. Nu die man is overleden, weigert Helen haar mond te houden: ze wil erkenning als de vrouw van zijn leven.
 • Marja's ouders kwamen jaren geleden om bij een auto-ongeluk. Haar vrienden zijn er voor haar, maar Marja loopt rond met een geheim. Dit kan de relatie met haar vrienden en man kapot maken.
 • 10. In de goot

  Anna is haar huis kwijtgeraakt en houdt dit verborgen voor haar nieuwe vriend. Net als wat ze allemaal onderneemt om te voorkomen dat ze op straat moet slapen.
 • 182. Gestalkt

  Wim is erg gelukkig met zijn vrouw en kind. Zijn gezin heeft echter een zware tijd gekend toen zijn vrouw ziek was. Wim is in die tijd een affaire begonnen en zijn minnares blijft hem nu achtervolgen.
 • 183. Beste vriendinnen

  Lisanne heeft met behulp van een zaaddonor haar driejarige zoontje gekregen. Ze koestert nu warme gevoelens voor haar zaaddonor. Hij heeft echter geen idee dat hij de vader is van haar kind.
 • Sheila is na een intense studieperiode teruggekeerd naar haar geboortedorp. Daar stapte ze in het huwelijksbootje en werd ze mama van haar eerste kindje. Nu wil Sheila graag een tweede kind, al beseft ze dat op die manier een goed bewaard geheim aan het licht zal komen.
 • Monique heeft sinds een aantal jaren een gelukkige relatie met de optimistische Lars. Het valt haar echter steeds zwaarder om dat optimisme te delen. Monique lijdt namelijk aan een hevige depressie, die een vreselijke oorzaak kent.
 • De 22-jarige Ellen woont nog bij haar moeder in, ondanks de moeizame band die ze met haar heeft. Behalve Ellen weet niemand waarom zij niet in opstand komt tegen de scheldpartijen van haar moeder. Wat heeft de jonge vrouw te verbergen?
 • 187. Geheim dossier

  Chris heeft een relatie met de therapeut die haar eerdere scheiding begeleidde. Nu heeft ze iets schokkends ontdekt over een huidige cliënt van hem. Maar Chris vreest voor de reactie van haar nieuwe man, als hij erachter komt dat ze in zijn dossiers heeft gesnuffeld.
 • 188. Blind verlangen

  Lies werkt als begeleidster bij een groep mensen met een verstandelijke handicap. Sinds de scheiding van haar gewelddadige man, probeert ze het contact met haar inwonende zoon te verbeteren. Maar nu moet ze hem vertellen dat ze een nieuwe relatie heeft. Eentje waarvan Lies vreest dat haar zoon ze nooit zal kunnen accepteren.
 • Isabel is een wat teruggetrokken meisje van zeventien die blij is dat ze sinds kort een vriend heeft die alles voor haar zou doen. En dat heeft ze nodig, aangezien haar leven de laatste twee jaar tot een hel is geworden door talloze pesterijen. Isabel is toe aan een nieuw hoofdstuk in haar leven, al heeft ze haar nieuwe vriend nog een geheim op te biechten dat alles opnieuw kan verpesten.
 • Sylvia is als hoogzwangere ingetrokken bij haar vriend en diens zieke moeder. Het leven lacht haar toe, althans dat denkt ze. Maar recentelijk heeft Sylvia iets over haar man ontdekt, dat haar het lachen doet vergaan.
 • Klaas heeft een liefdevolle vrouw. Tegelijkertijd maakt hij, met dank aan zijn vader, carrière in de gemeentepolitiek. Het groeiende geluk van Klaas komt echter onder druk te staan wanneer zijn zus na lange tijd opnieuw contact met hem opneemt. Zij wil een familiegeheim van jaren terug eindelijk aan het licht brengen.
 • 21. De Gouden Kooi

  Stefan heeft twee jaar een relatie met de veel jongere en welgestelde Joris, die daardoor de nodige conflicten met zijn vader heeft moeten doorstaan. Stefan heeft alleen een geheim dat alles zal veranderen. Is hij wel zo oprecht in zijn relatie?
 • 22. Verzonnen Geluk

  Joost voelt zich niet meer seksueel aangetrokken tot zijn vrouw. Hij heeft daarom een tweede leven voor zichzelf bedacht, waarin hij wel held is. Als zijn schoonzusje hem betrapt, eist ze de waarheid.
 • 23. Verkrachter in Huis

  Elles heeft een wat afstandelijk huwelijk met haar man Henri. Nu er in het dorp waar ze woont een verkrachter actief is, heeft ze het vreselijke gevoel dat haar man hier meer over weet.
 • 24. Wij Loverboys

  Roemer is verliefd geworden op Jennifer, een van de meisjes uit het opvanghuis waar zijn moeder werkt. Roemer weet alleen dat zijn broer hele andere plannen heeft met het meisje.
 • Jacob heeft samen met zijn vrouw een succesvol makelaarskantoor. Privé gaan de zaken echter minder goed: zijn vrouw verwijt zichzelf dat hun dochter is weggelopen. Jacob is de enige die de werkelijke reden kent.
 • 26. Verdachte Liefde

  Twee jaar geleden werd Noor verkracht door de toenmalige vriend van haar oudere zus Anna. De jongen heeft hier inmiddels een gevangenisstraf voor uitgezeten en komt nu bijna vrij. Alleen heeft Noor onlangs ontdekt dat ze de verkeerde dader heeft aangewezen.
 • 27. Besmette Relatie

  Manon is twee jaar geleden tijdens een slippertje besmet geraakt met het hiv-virus. Ze houdt dit verborgen voor haar partner Rogier. Manon ziet nog maar één uitweg: haar relatie beëindigen. Wat zit hierachter?
 • 28. Visioen van de Dood

  Madelon probeert samen met haar man het verlies van haar kind te verwerken. Sinds kort wordt ze achtervolgd door een terugkerend visioen dat een bekende van haar zal komen te overlijden.
 • Sinds Elsa anderhalf jaar geleden met kanker werd gediagnosticeerd is haar leven totaal veranderd. Tot haar eigen verbazing ook deels ten goede, omdat het haar gelukt is om vanuit de ziekte een goedlopende gezondheidssite op te zetten. Wat echter niemand weet, is dat Elsa's strijd tegen de gevreesde ziekte nooit nodig is geweest.
 • Leslie staat op het punt om in te trekken bij horecaonderneemster Sylvia en haar dochter Eef. Maar Eef ziet Leslie als een ongewenste indringer. En hoewel Sylvia het gedrag van haar dochter wijt aan jaloezie, weet Leslie dat er veel meer aan de hand is.
 • Marcel werkt samen met zijn moeder en zijn vriendin erg hard aan om het familiebedrijf overeind te houden, na de plotselinge dood van zijn vader. Op een dag ontdekt hij echter dat zijn vader een andere man was dan iedereen wel dacht.
 • Sasja is na een moeizame relatie bezig om de draad van haar leven opnieuw op te pakken. Ze is nog wel verwikkeld in een strijd met haar ex, die haar probeert te verbieden om haar kinderen te zien. Sasja heeft het hier moeilijk mee, maar waarom verzwijgt ze tegenover haar nieuwe vriend dat ze twee kinderen heeft?
 • 33. Lijkschennis

  Denise werkt als schoonheidsspecialiste in een uitvaartcentrum. Zij doet haar werk altijd met veel passie, maar ze ontdekt dat haar collega's een stuk minder respectvol omgaan met hun overleden cliënten.
 • 34. Seks op het Bureau

  Sanne werkt als account manager bij een middelgroot reclamebureau, waar ook haar dochter stage loopt. Inmiddels is Sanne in een strijd verwikkeld met een vrouwelijke collega om promotie te krijgen. En beide dames gaan daar erg ver in...
 • 35. Onuitwisbare Schuld

  Debbie logeert na een stukgelopen relatie weer een tijdje bij haar ouders en haar gehandicapte zusje. Hierdoor stuit ze op een vreselijk familiegeheim dat al bijna twintig jaar verborgen wordt gehouden. Haar zusjes handicap is namelijk niet door een ongeluk veroorzaakt.
 • 36. Zusterliefde

  Lotte heeft een jaar of drie geleden seksuele handelingen voor de webcam verricht. Ook haar zusje Bloem heeft ze hierbij betrokken. Maar terwijl Lotte er al lang mee gestopt is, is ermee Bloem doorgegaan. Lotte ontdekt bovendien dat Bloem intussen geld verdient in de prostitutie en dat onder andere aan drugs besteedt.
 • Sannes dochter Ilse werd publiekelijk vernederd wanneer er plots een intieme foto van haar op het internet circuleerde. Zij beschuldigt haar ex-vriend ervan, maar Sanne weet dat de jongen onschuldig is. Ze kent namelijk de echte dader.
 • 38. Genetisch Geheim

  Carla loopt al twintig jaar rond met het geheim dat haar man niet de vader is van hun dochter. Nu haar dochter zelf zwanger is, duikt ook de echte vader op die openlijk zijn plaats als vader wil opeisen.
 • Het leven van Wouter is veranderd sinds hij zijn vrouw Carina heeft leren kennen. Zij weet niets van de gokverslaving waar hij in het verleden mee worstelde. Hoewel Wouter nu niet meer gokt, heeft hij het verleden nog niet helemaal achter zich kunnen laten.
 • Barend is vrachtwagenchauffeur en is daarom vaak weg van huis, tot ergernis van zijn vrouw Bianca. De vraag is echter of Barend wel zoveel op de weg is als hij zelf zegt. Of is er soms meer aan de hand?
 • Mirjam woont sinds een jaar in het huis van de nieuwe man van haar moeder, in een klein dorp. De gelukkige periode die ze gekend hebben ligt echter achter hen, nu het gerucht de ronde doet dat haar stiefbroer homo is. Wie heeft deze vuile roddel verspreid?
 • 42. Babymoord

  Samira heeft de draad van haar leven weer helemaal opgepakt na de gevangenisstraf van haar man. De twee hopen zelfs op een baby. Maar wat Samira's man niet weet, is dat zij zwanger is geweest tijdens zijn celstraf...
 • Carina is enkele jaren geleden getrouwd met Sjors. Tot groot verdriet van haar ouders, want Sjors is een jongen met een crimineel verleden. De strubbelingen hebben zelfs geleid tot een breuk tussen de twee geliefden. Een jaar geleden heeft Carina echter ontdekt dat haar moeder een verhouding heeft en daar maakt haar vriend handig gebruik van...
 • 44. Fatale Babysit

  Jessica's leven staat volledig in het teken van haar zus, die drie maanden geleden haar zoontje Roy verloor aan een onverklaarbare wiegendood. Jessica leeft echter met een groot geheim en weet dat die doodsoorzaak niet zo onverklaarbaar is dan ze lijkt...
 • Patricia ondersteunt haar moeder zoveel ze kan, nadat een jaar geleden hun vader is gestorven. Haar moeder lijdt erg onder de onverklaarbare afwezigheid van haar zoon, in deze moeilijke tijd. Wat ze echter niet weet, is dat haar zoon gewoon in Nederland is. Alleen wil Patricia niet dat de twee elkaar ontmoeten...
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Airplay, Apple TV, Android TV en Chromecast
 • En dat helemaal gratis