Achter gesloten deuren

Achter gesloten deuren

Gewone mensen met grote geheimen... ontdek wat er zich afspeelt achter de gesloten deuren van Nederlandse gezinnen.

Afleveringen

21 afleveringen

6. Een duivels dilemma

Roel is getrouwd met een doodzieke vrouw die binnen afzienbare tijd zal overlijden. Hij is echter ondertussen verliefd geworden op een andere vrouw met wie hij een toekomst op wil bouwen.

7. Studiefinanciering

Catelijne is een studente psychologie. Haar omgeving ziet haar als een ernstige en wat teruggetrokken studente, afkomstig uit een rijk nest. Maar in werkelijkheid bekostigt Catelijne haar studie door zichzelf als dure escortgirl te verhuren aan zakenmannen.

8. Bloedgeld

Katja's ex heeft zelfmoord gepleegd. Als enige kent zij de werkelijke reden van zijn wanhoopsdaad, maar durft ze die ook op te biechten aan zijn ouders? Hun leven is namelijk een hel geworden omdat ze maar niet kunnen begrijpen waarom hun zoon zich van het leven heeft beroofd.

9. Kiezen tussen 2 kwaden

Laura werkt op een klein architectenbureau en heeft al een jaar een verhouding met haar baas. Die wordt door haar vriendinnen op het kantoor echter hartgrondig gehaat. Nu wil Laura echter met hem verder, maar ze is bang dat ze daarmee haar kindje en haar vriendinnen van zich zal afstoten.

10. Vechtrelatie

Wouter is een zachtaardige man in een ogenschijnlijk gelukkig huwelijk. Samen met zijn vrouw Nynke richt hij zich op de opvoeding van hun baby. Maar achter deze doodgewone voordeur wordt hun huwelijk geplaagd door grof geweld.

11. Naschoolse opvang

Mara heeft altijd verzwegen dat ze vroeger misbruikt werd door haar leraar op de basisschool. Maar nu is ze tot de vaststelling gekomen dat haar dochter leskrijgt van dezelfde leraar.

12. Bijzondere verrichtingen

Lisa woont sinds kort samen met haar vriend, in een afgelegen huisje. Ze hoopt haar rijbewijs te halen. Maar de lessen die ze volgt, betaalt ze in natura. Haar vriend weet nergens van.

13. Onverzadigbare lust

Daphne heeft voor het eerst in haar leven een serieuze, liefdevolle relatie. Maar wat haar nieuwe vriend niet weet is dat Daphne een seksverslaving heeft waar ze geen weerstand aan kan bieden. Nog steeds deelt ze het bed met talloze mannen.

14. Valse voorwendselen

Jaco lijkt gelukkig met zijn vriendinnetje Merel, maar is stiekem verliefd op iemand anders. Een jongen. En niet zomaar een jongen, maar zijn beste vriend.

15. Verziekte relatie

Annemarie is nog steeds verliefd op Peter die haar een jaar geleden verlaten heeft. Nadat ze een knobbeltje in haar borst heeft ontdekt, is Peter als vriend teruggekeerd in haar leven. Maar Annemarie wil hem terug, en is bereid haar ziekte te misbruiken om hem terug te winnen.

16. Foute lust

De 19-jarige Martijn heeft sinds een aantal maanden een vriendin. Hij worstelt echter al een hele tijd met een groot geheim dat hij voor iedereen verborgen houdt. En dat geheim heeft ook grote gevolgen voor zijn liefdesleven.

17. Zondig verlangen

Danielle heeft haar moeder betrapt met een andere man. Ze vindt dat haar vader dit moet weten, maar is bang voor de gevolgen als ze het hem vertelt.

18. Dubbelleven

Fleur en haar vader zijn twee handen op één buik. De band met haar moeder is echter veel minder hecht. Fleur is echter een geheim over haar vader te weten gekomen dat ze niet langer kan verzwijgen. Maar door te praten zet ze wel het huwelijk van haar ouders op het spel.

19. Een familiezaak

Max is na een moeizame scheiding opnieuw getrouwd met de lieftallige Anna. Zelf heeft hij geen kinderen, maar Anna heeft uit een vorig huwelijk een achttienjarige dochter Kim. Max ziet zijn stiefdochter echter op een andere manier dan Anna denkt. Een geheim dat voor de nodige spanningen zorgt.

20. Stille wateren

Nathalies buurman Jim, eveneens de echtgenoot van haar beste vriendin, is een jaar geleden omgekomen bij een duikongeluk op Aruba. Er wordt binnenkort een herdenkingsplechtigheid georganiseerd, maar Nathalie heeft zo haar redenen om die niet bij te wonen.

21. Leugenachtige liefde

Mara is via het internet verliefd geworden op een collega. Hij herkent haar echter niet, omdat ze de foto van iemand anders heeft gebruikt. Maar nu wil Mara ook in het echt aan hem vertellen wie ze is.

22. Onmogelijke liefde

Esperanza's broer Juan is na een lang verblijf bij zijn vader in Spanje terug in Nederland. Hij woont nu bij zijn moeder en zus in. Es heeft een heel bijzondere reden om hier extra blij mee te zijn.

23. Ongewenste intimiteiten

Mirte werkt met veel plezier in een Amsterdamse kroeg. Maar recentelijk is er wat veranderd: ze hebben een nieuwe baas en deze man kan zijn handen niet van het vrouwelijk personeel afhouden. Bij een confrontatie doet hij echter alsof zijn neus bloedt.

24. Uitgekleed

Saskia is gelukkig getrouwd met kunstliefhebber Jim. Hij heeft het familiebedrijf van haar ouders overgenomen, maar wanneer Saskia ook aan de slag gaat in de zaak, stuit ze op een groot geheim. Blijkbaar heeft Jim er de afgelopen jaren een puinhoop van gemaakt.

25. Gigolo

Julian is gelukkig getrouwd met Mireille. Samen hebben ze een grote, maar kostbare passie: rallyrijden. Julian en Mireille streven hetzelfde doel na en willen ooit meedoen aan Parijs Dakar. Julian heeft echter een geheime manier gevonden om hun gezamenlijke droom te kunnen betalen.

26. Vrouwen onder elkaar

Mirthe is tot de verontrustende conclusie gekomen dat de kinderen van haar beste vriendin mishandeld worden door hun vader. Maar het gesprek hierover wordt bemoeilijkt door een geheim waar Mirthe zelf mee rondloopt, en waarvan haar vriendin op de hoogte is.

Anderen bekeken ook

  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.