Achter gesloten deuren

Achter gesloten deuren

Nederlandse docufictiereeks waarin verhalen worden nagespeeld van mensen die een groot geheim met zich meedragen.

Afleveringen

20 afleveringen

Dian werkt hard in het goed draaiend bedrijf van haar vader. Sinds een aantal maanden heeft ze na een ongelukkige en vooral eenzame periode in de liefde, een nieuwe vriend: Sander. Maar met Sander is iets aan de hand waar niemand weet van heeft.
Bas zit sinds een paar maanden thuis, nadat hij een dodelijk ongeluk heeft veroorzaakt. Behalve zijn vrouw weet niemand hier iets van. Nu is Bas in contact gekomen met de weduwe van het slachtoffer.
Katinka is op jonge leeftijd moeder geworden van haar dochter Chandra. Gelukkig heeft de biologische vader zijn verantwoordelijkheid opgenomen en zijn de twee nog steeds bij elkaar. Maar wat niemand weet, is dat een logeerpartij van Katinka bij haar oom, een grote schaduw over haar huidige geluk werpt.
Sam en Nikkie zijn hun ouders verloren. Sam heeft sindsdien voor haar zusje gezorgd. Haar zusje denkt dat ze van de erfenis leefden, maar Sam weet waar het geld daadwerkelijk vandaan komt.
Claire is jarenlang model geweest. Niemand weet wat voor walgelijke dingen ze moest doen om opdrachten te krijgen. Haar zusje wil nu bij hetzelfde bureau werken, waardoor Claire haar geheim opbiecht.
Yvette is een wat teruggetrokken vrouw die dol is op haar kleine nichtje Lotte. Recentelijk heeft Lotte echter een vreselijk ongeluk gehad, dat bijna tot haar dood heeft geleid. Maar, is er wel echt sprake van een ongeluk? Of weet Yvette meer?
Jolanda en haar collega's spelen al jaren mee in de loterij, maar hebben nog nooit iets gewonnen. Tot een paar weken terug. Maar behalve Jolanda lijkt niemand weet te hebben van dit plotselinge fortuin.
Helena raakte op haar veertiende zwanger. Onder druk van haar gelovige vader werd het kind afgestaan voor adoptie. Helena is nu echter in het grootste geheim op zoek gegaan naar haar verloren zoon en lijkt hem nu ook effectief gevonden te hebben.
Romain is een succesvolle huizenbouwer. Het nieuws over een Belg die om het leven is gekomen door een constructiefout die hij heeft gemaakt, baart hem echter enorm veel kopzorgen. Hij komt voor een groot dilemma te staan en dreigt zijn gezin te verliezen.
Leonie heeft jarenlang een moeizaam contact gehad met haar ouders. Dat is veranderd nu haar moeder in een coma is geraakt. Maar wat haar vader niet weet, is dat Leonie schuld draagt aan het feit dat haar moeder in coma ligt. Iets waar hij haar broer de schuld van geeft.
Fabiënne is na een moeilijke jeugd draagmoeder van het kind van haar zus. Ze vreest echter dat het kind in haar buik in werkelijkheid het kind is van haar nieuwe vriendje.
Marit heeft haar hele jeugd onder het juk van haar succesvolle broer geleefd. Maar nu heeft ze ontdekt dat hij helemaal niet zo braaf en voorbeeldig is als haar ouders denken. En ze kan niet wachten om hen dat te vertellen.
Jochem en zijn vriendin Sara proberen al een tijdje zwanger te worden maar vooralsnog is dat niet gelukt. Sara vreest daarom dat er iets mis is. Maar Jochem heeft alle reden om te vermoeden dat er met zijn vruchtbaarheid niets mis is.
Olivier is een stijlvolle man, die recentelijk zijn goede baan is kwijtgeraakt. Sindsdien probeert hij op creatieve wijze zijn gezin financieel te onderhouden. Maar tijdens een illegale jachtpartij gaat het vreselijk mis.
Miranda probeert na haar scheiding haar leven weer op te pakken. Dit lijkt aardig te lukken. Inmiddels heeft ze een nieuwe relatie en ook haar dochter lijkt de scheiding goed verwerkt te hebben.
De gescheiden Ilja is dol op haar zoon Benno, die een licht verstandelijke beperking heeft. Wat niemand weet, is dat Benno zijn buurmeisje ernstig heeft mishandeld.
Marcella's ongelukkige leven nam een wending toen ze twee jaar geleden haar vriend Ruben ontmoette. Hij en zijn moeder hebben de rondzwervende Marcella liefdevol in hun huis opgenomen. Maar een half jaar geleden is Ruben onder een auto terechtgekomen. Een noodlottig ongeluk, of weet Marcella iets wat verder niemand anders weet?
Sjoerd en zijn vrouw Marlou hebben sinds kort een dochtertje. Het leven lacht hen toe, zeker nu Marlou ook als kunstenares eindelijk succes lijkt te hebben. Maar Sjoerd doet erg mysterieus over zijn bijverdienste.
Harco heeft sinds enige tijd een relatie met de succesvolle zakenvrouw Mariska. Als Mariska zwanger wordt, brengt dat Harco ertoe om een groot en schokkend geheim op te biechten.
Marjan heeft een uiterst moeizame scheiding achter de rug en heeft de afgelopen jaren de zorg van haar twee kinderen volledig zelf moeten dragen. Ze is in het geheim een relatie begonnen met de leraar van haar zoontje, maar dat is niet het enige geheim dat Marjan heeft.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis