9-1-1

9-1-1

Een blik op de levens en carrières van de politieagenten, het ambulancepersoneel en de brandweerlieden die als eerste hulpverleners ter plekke komen na een 911-oproep bij de alarmcentrale.

Afleveringen

4 afleveringen

6. Brawl in Cell Block 9-1-1

Wanneer er brand uitbreekt in een gevangenis, bevinden Bobby en het team zich plots temidden van enkele zware rellen. Twee gevangenen slagen erin te ontsnappen en gijzelen vervolgens Buck, Eddie en een gewonde cipier. Athena ontdekt het motief van een van de mannen: hij wil zijn zoon zien. De jongen lijdt aan een ernstige hartziekte en is stervende.

7. Ghost Stories

May krijgt een vreemde oproep van een man die beweert slachtoffer te zijn van een carjacking waarbij hij beschoten en vervolgens levend begraven werd. Detective Lou Ransone keert terug om de zaak te onderzoeken. Tijdens zijn zoektocht naar Maddie redt Chimney het leven van een baby die een hartstilstand kreeg. Hen krijgt onverwacht bezoek van Eva, die verrassend nieuws heeft.

8. Defend in Place

David besluit medische bijstand te gaan verlenen op Haïti, waar een storm een ware ravage aanrichtte. Michael plant intussen een huwelijksaanzoek, maar zijn plannen worden in de war gestuurd wanneer er een explosie plaatsvindt in het ziekenhuis. Claudette neemt de oproep aan van een jongetje dat door de ontploffing vast is komen te zitten. Het hele gebeuren laat haar niet onberoerd.
Een wagen van de rijschool belandt in het centrum van LA in een zinkgat dat veroorzaakt werd door een ontploffing van een oliebron. Door de impact is de balpen van de rijinstructeur in haar borstkas terechtgekomen. Taylor brengt een bezoek aan haar vader, die in de gevangenis zit, maar binnenkort mogelijks op borgtocht vrijgelaten wordt. Athena verdiept zich in een oude zaak.

Anderen bekeken ook

  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.