9-1-1: Lone Star

9-1-1: Lone Star

Rob Lowe schittert als een brandweerman uit New York die samen met zijn zoon een nieuw leven probeert op te bouwen in Austin, Texas, de Lone Star State.

Afleveringen

8 afleveringen

Een onverwacht koufront veroorzaakt een ijsstorm in Austin, met heel wat noodsituaties tot gevolg. Judd en Grace bereiden zich voor op de komst van hun eerste kindje. Owen heeft het nog steeds moeilijk met de sluiting van de 126.
De ijsstorm blijft voor chaos en verwoesting zorgen in Austin. Tommy, T.K. en Gillian haasten zich naar een vijver waar een jongetje vastzit onder het ijs. Owen gaat tot het uiterste om een man te redden die werd neergestoken. Paul heeft hulp nodig.
Terwijl de ijsstorm verder door de stad raast, hangt het leven van T.K. aan een zijden draadje. Owen probeert zoveel mogelijk gestrande migranten te redden. Grace staat op het punt om te bevallen.
Terwijl ze op het punt staat om te bevallen, komt Grace in de ijsstorm terecht. Judd, Owen en Tommy racen tegen de klok om haar te vinden.
De date van Owen verloopt anders dan gepland. De 126 rukt uit voor een woningbrand. De dochter van het koppel blijkt spoorloos te zijn. Judd ontmoet een tiener die een grote indruk op hem maakt.
In een poging om een band op te bouwen met Wyatt, gaan Owen en Judd samen met hem op jacht naar aliens. Hun zoektocht neemt echter een lugubere wending wanneer ze twee dode lichamen aantreffen. Tommy sluit zich aan bij een rouwgroep voor weduwes.
Een ruzie tussen Owen en een politieagent gaat viraal, waarna Owen besluit dat ze hun geschil zullen uitvechten met een spelletje softbal. Grace botst met een callcentermedewerker. T.K. krijgt slecht nieuws.
T.K. en Owen reizen naar New York voor de begrafenis van Gwyn. Hun vlucht gaat echter niet zoals gepland wanneer de motor van het vliegtuig het begeeft. T.K. denkt terug aan hoe Gwyn hem al die jaren geleden hielp afkicken.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis