100 jaar jong

100 jaar jong

Levenslustige 100-plussers laten met hun ontroerende, indrukwekkende en grappige verhalen zien dat oud worden én positief in het leven staan nog prima samengaan.

Afleveringen

4 afleveringen

Aflevering 1

Hoewel de 103-jarige Sam kinderloos is en bijna geen familie meer heeft, staat hij nog steeds positief in het leven. Hij neemt Gordon mee op zijn vaste boodschappenrondje door Vlaardingen en samen bezoeken ze de Grote Kerk waar Sam in 1947 voor het laatst orgel speelde. De 101-jarige Lenie uit Etten-Leur is een echte levensgenieter.

Aflevering 2

De uit Nederlands-Indië afkomstige Jaap Gobel (101) woont al ruim een halve eeuw in Gorinchem en is nog steeds samen met zijn grote liefde Jeanne (91). Het stel is al 72 jaar getrouwd en heeft nog nooit echt ruzie met elkaar gehad. Gordon gaat ook langs bij Koosje. Volgens haar paspoort is ze 103 jaar oud, maar ze voelt zich pas 50. Ze heeft nog energie voor tien en komt eigenlijk tijd te kort.

Aflevering 3

Een afspraak maken met de 101-jarige Adrie Bos uit Landgraaf is geen gemakkelijke opgave, want deze sprankelende eeuweling heeft het nog alle dagen druk. Zo doet Adrie aan gym en tai chi, speelt ze spelletjes op haar tablet en is ze een fervent bridgester. Op haar 99ste werd haar rijbewijs met vijf jaar verlengd.

Aflevering 4

Het aantal honderdjarigen in Nederland stijgt gestaag. Dat honderd worden niet hoeft te betekenen dat je je dagen slijt achter de geraniums, bewijzen de honderdplussers die in deze reeks aan bod komen.

Anderen bekeken ook

  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.