10 Years Younger in 10 Days

10 Years Younger in 10 Days

Afleveringen

6 afleveringen

Cherry helpt onder meer ex-alcoholverslaafde Paulette, die al zes jaar geen druppel alcohol meer heeft aangeraakt. De Hairy Biker-look van Tom zorgt ervoor dat hij moeilijk aan een baan geraakt. Cherry toont hem hoe een make-over van zijn kleerkast wonderen kan doen.
Tijd voor een make-over voor dierenliefhebbers Gail en Sarah. Door de drukte op de boerderij heeft Gail geen tijd om zichzelf in de watten te leggen en hondenuitlater Sarah verstopt haar lichaam onder verschillende lagen stof.
Myrah is op zoek naar een nieuwe look die past bij haar beginnende carrière als lifecoach. Daarnaast gaan de experten ook aan de slag met Lyndsey, die zichzelf wil heruitvinden nadat ze kanker overwon.
Sylvia overwon huidkanker en wil graag de littekens die ze hier aan overhield aanpakken, alsook het haarverlies dat veroorzaakt werd door de behandeling. Hardnekkige roker Graham wil de gevolgen van zijn verslaving op zijn huid aanpakken.
Nadat haar leven jaren in het teken stond van haar gezin wil Julie, moeder van twee kinderen, opnieuw tijd maken voor zichzelf. En voormalig politieagente Amanda wil zichzelf heruitvinden.
Klara wil haar acne aanpakken om zo terug meer zelfvertrouwen te krijgen. Debbie wil graag een meer volwassen look zodat ze eindelijk serieus genomen wordt in de directiekamer.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis