The Voice van Vlaanderen

The Voice van Vlaanderen

Muzikale talentenjacht (2020) waarin vier coaches op zoek gaan naar de stem van Vlaanderen, gepresenteerd door An Lemmens en Sean Dhondt

Afleveringen

17 afleveringen

 • 1. Blind Auditions 1

  Vertrouwde coaches Koen Wauters en Natalia krijgen versterking van vers jurybloed: Niels Destadsbader en Tourist LeMC. Samen gaan ze op zoek naar dé stem die Vlaanderen het meeste kippenvel bezorgt. Er wordt meteen heel wat afgelachen en nieuwkomers Tourist LeMC en Niels zorgen voor een verrassende dynamiek: zij jagen vaak op dezelfde talenten.
 • 2. Blind Auditions 2

  De eerste kandidaat trekt onmiddellijk de aandacht van de coaches. Hij verrast het viertal met een woeste cover van het metalnummer 'Paranoid' van Black Sabbath. En ook dit keer halen de coaches alle trucjes boven om de kandidaten te overtuigen om voor hun team te kiezen. Niels ontpopt zich tot 'West-Vlaams ambassadeur' en gooit dat argument op inventieve wijze in de strijd.
 • 3. Blind Auditions 3

  De nummers van Billie Eilish vallen erg in de smaak. Zij is dit seizoen de meest gecoverde artiest van alle kandidaten die een Blind Audition komen doen. Sommige coverversies eren de stijl van het originele nummer, terwijl andere kandidaten er hun eigen ding mee hebben gedaan. Wie kan met zijn versie de coaches overtuigen?
 • 4. Blind Auditions 4

  De concurrentie tussen de coaches laait verder op en die is voelbaar wanneer een oude bekende van vorig seizoen uit team Koen voor de tweede keer haar kans waagt. Vooral Tourist LeMC probeert de andere coaches te saboteren om te draaien.
 • 5. Blind Auditions 5

  Koen Wauters, Natalia, Niels Destadsbader en Tourist LeMC gaan in deze vijfde Blind Auditions verder op zoek naar dé stem die Vlaanderen het meeste kippenvel bezorgt.
 • 6. Blind Auditions 6

  Er wordt weer heel wat muzikaal talent voorgeschoteld aan coaches Natalia, Niels, Tourist en Koen. De plaatsjes worden duur en de coaches steeds strenger. De ene coach speelt het tactischer, terwijl de andere de stressbestendigheid van de kandidaten test.
 • 7. Blind Auditions 7

  Koen Wauters, Natalia, Niels Destadsbader en Tourist LeMC gaan in deze zevende Blind Auditions verder op zoek naar dé stem die Vlaanderen het meeste kippenvel bezorgt.
 • 8. Knockouts 1

  Start van de Knockouts waarin de kandidaten het met een zelfgekozen nummer tegen elkaar opnemen in groepjes van drie. Na de drie optredens valt het verdict van hun coach, die slechts één ticket voor de Battles mag uitdelen. Door de 'non-stop steals' kunnen de andere coaches één talent stelen van hun collega's.
 • 9. Knockouts 2

  Tweede Knockouts waarin de kandidaten het met een zelfgekozen nummer tegen elkaar opnemen in groepjes van drie. Na de drie optredens valt het verdict van hun coach, die slechts één ticket voor de Battles mag uitdelen. Door de 'non-stop steals' kunnen de andere coaches één talent stelen van hun collega's.
 • 10. Knockouts 3

  Het is tijd voor de derde knockouts. Coach Natalia daagt haar teamleden tijdens de repetities uit om meer uit hun schulp te kruipen. Haar kandidaten slagen daar blijkbaar net iets té goed in, want na de knockouts staat Natalia voor een hartverscheurende keuze: 'Dit is vocaal gezien een heel hoogstaand groepje!'
 • 11. Knockouts 4

  In deze laatste Knockouts wordt bepaald wie de laatste talenten zijn die doorstoten naar de Battles. Elke coach kiest vijf kandidaten uit zijn eigen team en kan nog één talent stelen uit een ander team. En van die laatste optie heeft enkel Koen Wauters nog steeds geen gebruik gemaakt.
 • 12. The Battles 1

  Naar huis of naar de lives, dat is de inzet waar elke kandidaat in deze eerste Battles voor strijdt. Aan hun coaches om te bepalen met welke drie topstemmen ze naar de liveshows trekken. Vanavond zijn de teams van Natalia en Koen Wauters aan zet.
 • 13. The Battles 2

  Welke talenten van coaches Natalia, Tourist LeMC, Koen Wauters en Niels Destadsbader overleven deze tweede battles en mogen mee naar de liveshows, die volgende week starten?
 • 14. Liveshow 1

  Het is tijd voor de eerste liveshow en voor het eerst neemt ook vijfde coach Laura Tesoro plaats in de rode draaistoelen. Haar kandidaten mogen deze show op gang trekken, gevolgd door team Niels, team Tourist, team Natalia en Team Koen. Met één nummer moet elke kandidaat zowel zijn coach als de kijkers thuis weten te overtuigen.
 • 15. Liveshow 2

  Het is tijd voor de tweede liveshow. Wie van de resterende kandidaten stoot door naar de volgende lives en wie moet het podium vandaag verlaten?
 • 16. Liveshow 3

  De ontknoping nadert. Vorige week wisten Joke, Edison, Grace, Nanou, Robin, Simon en Ilias al een plek te verzilveren in de halve finale. Coaches Tourist, Laura en Niels hebben elk nog één kandidaat in de running om 'The Voice van Vlaanderen' te winnen, 'anciens' Koen en Natalia nemen het voortouw met twee kandidaten in hun team.
 • 17. Liveshow 4 - Finale

  De finalisten zetten voor de laatste keer alles op alles om hun ultieme droom waar te maken. Als opener van formaat betreden ze voor het eerst samen het podium met 'Someone to You' van Banners. Wie van hen wordt dé 'Voice van Vlaanderen 2021?' Met gastoptredens van Marco Borsato en Metejoor & Babet.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
 • En dat helemaal gratis