Lisa

Lisa

Een romantische en spannende telenovelle over de creatieve maar verlegen Lisa die het hoopt te maken in de hippe marketingwereld. Zal ze haar droom waarmaken?

Afleveringen

74 afleveringen

 • 1. De verloren zoon

  Het verlegen meisje Lisa droomt van een job in een marketingbureau. Wanneer Jonas, de jongste zoon van de eigenaars van het marketingbureau 't Brouwhuis, uit Amerika terugkeert, wordt Lisa niet enkel smoorverliefd op hem, maar groeit ook haar hoop om aan het werk te kunnen bij dat bedrijf. Maar dit is buiten haar halfzus Katja gerekend.
 • 2. Het foute concept

  Lisa heeft het idee geleverd voor de reclame van de nieuwe parfumlijn, maar Katja verlangt nu ook van haar dat ze het concept bedenkt. Katja vindt het concept van Lisa veel te braaf en wil er 'meer seks' in. Lisa houdt echter voet bij stuk. Wanneer Lisa hoort dat Jonas en Mikhel het concept ouderwets en belegen vinden, wil ze het opnemen voor haar zus en geeft ze toe dat het haar concept was.
 • Lisa moet als runner mensen optrommelen om deel te nemen aan de fotoshoot. Omdat ze - in tegenstelling tot Katja - niemand zomaar op straat durft aan te spreken, ontwerpt ze een wervende flyer waarin ze jonge mensen oproept naar de fotoshoot voor een nieuwe parfumlijn te komen. Zo'n folder valt in handen van Gert, die begrijpt dat Jonas daarachter zit.
 • Eens Gert de foto's te zien krijgt van Jonas' pitch, beseft hij dat Jonas' campagne meer succes zal oogsten dan diegene die hij zelf heeft voorbereid. Door op het laatste moment de locatie van de presentatie te wijzigen, hoopt hij dat Jonas niet op tijd aanwezig zal zijn. Jonas heeft Lisa nodig om te voorkomen dat al hun werk voor niets is geweest.
 • 5. Jonas' masterplan

  Jonas verbaast vriend en vijand met zijn pitch voor het parfum 'Mist'. Wanneer de CEO van Danton hem de opdracht geeft, komt hij met een voorwaarde op de proppen die iedereen verbaast. Het is dan wel Katja die in de complimenten deelt, toch is Lisa trots op zichzelf en ook blij dat Jonas een visie heeft ontwikkeld die aansluit bij de hare.
 • 6. #MeToo

  Katja liegt tegen Lars dat Jonas bij Lisa is blijven slapen. Al snel doet het nieuws de ronde in 't Brouwhuis. Wanneer Lisa hier lucht van krijgt, sluit ze zich uit schaamte thuis op. Gert misbruikt de situatie door Lisa voor de keuze te stellen: haar job verliezen of Jonas aanklagen wegens seksuele intimidatie.
 • Lisa vertelt Katja dat Gert haar zal ontslaan als ze weigert Jonas aan te klagen voor seksuele intimidatie. Jonas en Mikhel zoeken samen een manier om Gerts plan te dwarsbomen. Katja wordt gedwongen door Suzanne om Lars de waarheid te vertellen over Jonas, maar zij ziet dat niet zitten.
 • 8. Affaire op zee

  Lars heeft Jonas goed toegetakeld, waardoor Katja besluit dat hij een agressief kantje heeft dat ze nog niet kende en dat ze beter af is zonder hem. Lars zit heel erg in de put door de breuk met Katja. Nu iedereen in 't Brouwhuis weet heeft van Katja en Jonas, zijn de roddels over Lisa gestopt, maar wordt ze wel door Jonas op het matje geroepen omdat ze haar zus verklikt heeft.
 • 9. Kopje onder

  Nu Katja weet dat Jonas naar Amerika verhuist, ziet ze een opportuniteit voor zichzelf. Gert is blij dat zijn plan heeft gewerkt en kan het niet laten Jonas nog wat verder uit te dagen. Dat haar zoon zo snel weer vertrekt door de problemen tussen haar en Mark vindt Dorine erg, maar ze begrijpt dat hij moet doen wat hem gelukkig maakt.
 • 10. Pitch em op!

  Tot ieders opluchting overleeft Jonas de val in het water, allemaal dankzij de moedige actie van Lisa. Bij Jonas zorgt het ongeluk voor een inzicht. Dit nieuws slaat bij Katja in als een bom. Lisa maakt de schetsen voor de 'Mist'-campagne vol ijver opnieuw, omdat ze die op de kade is kwijtgeraakt. Katja kan het niet laten Lisa's concept opnieuw te stelen en gaat met de eer lopen.
 • 11. Kapers op de kust

  Jonas brengt Lisa een verrassing. Katja probeert met de hulp van haar zus bewijzen te verzamelen rond Gerts plannen om de nieuwe 'Mist'-campagne te saboteren. Dorine probeert Renee voor eens en voor altijd het bedrijf buiten te borstelen. Pilar bereidt samen met Jelle een nieuwe vlog voor, terwijl Remco er alles aan doet om haar aandacht te winnen.
 • 12. Nieuwe horizonten

  Lisa stort zich op haar nieuwe job als productieleidster, maar kan ze ook indruk maken? Ze wil koste wat het kost Jonas van zijn sokken blazen. Gert wil hier echter een stokje voor steken. Jonas maakt zich zorgen nu Lisa een nieuwe functie heeft. Katja probeert hem te kalmeren en neemt het op voor haar zus. De vlog van Jelle en Pilar is een succes.
 • 13. Bezoek uit Amerika

  Lisa zet alles op alles om Jonas alsnog te geven wat hij wil, maar Gert zorgt voor versterking om haar te dwarsbomen. Mark en Dorine verwelkomen iemand nieuw in hun huis. Het zet hun relatie nogmaals op z'n kop. Lars probeert Remco te waarschuwen voor het gevaar achter zijn nieuwe hobby. Pilar verliest een kostbaar bezit. Suzanne moet er nog aan wennen dat haar dochters minder vaak thuis zijn.
 • 14. Tweede kansen

  Lisa vertrouwt op haar gevoel en verzint een nieuw concept. Dit is haar laatste kans. Katja neemt de opdracht op zich om Jonas te kalmeren wanneer niks nog volgens plan verloopt. Maar zal haar dat lukken? Mark zoekt toenadering tot Dorine, of is het omgekeerd? Iemand nieuw stapt het leven van Lars binnen en maakt indruk.
 • 15. Beautiful chaos

  De druk van twee jobs weegt op Lisa, maar ze zet alles op alles om de fotoshoot perfect te laten verlopen, tot tevredenheid van Jonas en tot ergernis van Gert. Katja kan het maar moeilijk verkroppen dat deze modellenopdracht aan haar neus voorbijgaat. Ze wil wraak, maar dreigt het slachtoffer te worden van haar eigen plannen.
 • 16. Lars redt de foto's

  Door een virus op haar laptop, is Lisa alle foto's van de shoot kwijt. Gelukkig helpt Lars haar en samen met Mikhel kan ze de foto's recupereren. Gert kijkt knarsetandend toe wanneer Jonas de klant weet te overtuigen met de nieuwe foto's. Lisa denkt dat Pierre het virus op haar laptop heeft gezet.
 • Jonas bedankt Lisa omdat ze er mee voor gezorgd heeft dat de foto's voor Mist op tijd klaar zijn. Katja vindt dit maar niks. Door de voorbereidingen op de nieuwe campagne krijgt ze niet de aandacht die ze verwacht van Jonas. Er worden honderden dozen papier geleverd en Lisa krijgt de schuld. Lars zit Zoë wel zitten, tot hij ontdekt dat ze een Danton is.
 • Remco is blij dat Pilar hem heeft vergeven en wil haar tonen dat hij die kans verdient. Hij stelt voor om gratis te komen werken in 't Brouwhuis. Mark neemt zijn voorstel aan. Lisa vlucht weg van het etentje wanneer Katja met Jonas arriveert. Pilar vindt haar in tranen en zegt haar dat ze assertiever moet zijn en Katja niet over zich heen mag laten lopen.
 • Lisa hoort dat Jonas op zoek is naar een slogan voor Mist en probeert zelf wat uit. Katja komt in de problemen wanneer ze een slogan en een reclamestunt moet bedenken, en Lisa er niet is om haar te helpen. Zoë zoekt toenadering tot Lars en Lisa brengt haar op het idee om als zangeres op te treden in 't Excuus. Lars wil niet naar haar voorstel luisteren, tot Zoë begint te zingen.
 • Dorine is niet blij met de vertaling van Zoë voor Greet. John is voortdurend bezig met klusjes in Suzannes huis. Katja vertrouwt hem niet. Dorine krijgt een telefoon van de Dantons: ze zijn een paar uur in Parijs en willen langskomen om Zoë te zien. Dorine vraagt aan Lisa om de tickets voor de Thalys te regelen, maar Zoë gooit roet in het eten.
 • Het bezoek van de Dantons wordt geannuleerd wanneer blijkt dat Lisa de verkeerde tickets voor hen besteld heeft. Dorine is woest op haar, maar Gert verdedigt Lisa en plaatst ongezien een afluisterapparaatje onder Lisa's bureau. Bij het schrijven van Remco's liefdesbrief aan Pilar, denkt Lisa na over haar gevoelens voor Jonas. Remco scoort met zijn liefdesbrief.
 • Suzanne en John hebben samen in een hotel overnacht. Katja vraagt Lisa haar te helpen bij de presentatie van de promostunt. Lisa gebruikt de chat om Katja instructies te geven. Ze wordt op heterdaad betrapt door Gert. Pilar wil Remco bedanken voor zijn brief met een videoboodschap. Jonas wil de naamsverandering voor 't Brouwhuis erdoor krijgen. Gert stelt voor om een stemming te houden.
 • 23. Lisa verveelt zich

  Nadat Gert Lisa betrapt heeft terwijl ze instructies gaf aan Katja, wil hij dat Lisa zijn creatief assistente wordt. Gerts poging om de stemming van de naamsverandering van het bedrijf te beïnvloeden door Zoë te manipuleren, mislukt wanneer Renée de kant van Jonas en Mark kiest. Remco wil Pilar tonen dat hij niet meer jaloers is en stuurt haar met Jelle naar de cinema.
 • Gert voelt aan dat Lisa twijfelt om zijn creatief assistente te worden en probeert haar in te palmen door haar mee te nemen naar Zoë's concert. Remco wil een perfecte 'eerste keer' met Pilar en bereidt alles minutieus voor, maar wanneer Jelle na de film met Pilar meekomt, dreigt alles in het water te vallen. Na een gemene uitspatting van Dorine tegen Renée, slaat Mark alle hoop aan diggelen.
 • Lisa wil niet ingaan op Gerts voorstel om zijn creatief assistente te worden. Wanneer Jonas haar steeds meer als een stuk vuil behandelt, begint ze echter te twijfelen. Ondertussen heeft Katja het steeds moeilijker om geloofwaardig te blijven als Jonas' assistente, omdat Gert weet dat de ideeën van Lisa komen en haar uitdaagt haar 'magic moment' van inspiratie te tonen.
 • 26. Lisa's nieuwe job

  Lisa aanvaardt de job als Gerts assistente, maar de spreidstand om zowel Katja van ideeën te voorzien als met eigen ideeën op de proppen te komen, blijkt al snel onmogelijk. Lisa raadt Katja aan om Jonas te stimuleren zelf creatief te zijn, maar dat loopt op een sisser af. Wanneer Gert zich via de chat voordoet als Lisa en Katja valse tips geeft, wordt de kloof tussen de twee zussen nog groter.
 • 27. Alle remmen los

  Lisa staat voor een dilemma wanneer Gert haar vraagt om samen met hem Jonas ten val te brengen. Remco vraagt hulp aan Jelle om een eigen vlog te starten. De twee komen beter overeen dan verwacht, vooral wanneer Remco ontdekt dat Jelle op mannen valt en hij zijn jaloezie eindelijk kan loslaten. Suzanne besluit om samen met Nina de catering voor het Massa-evenement te doen.
 • De dronken Lisa wordt tijdens het bedrijfsfeest door Jonas onder een koude douche gezet. Daar voelt Lisa eindelijk de moed om hem haar liefde te verklaren. Met enorm veel spijt schrijft ze hem de volgende dag een brief waarin ze haar dronken bekentenis ontkracht. Eenmaal de brief in diens postvak ligt, komt ze er erachter dat het Gert was die aan de andere kant van het douchegordijn stond.
 • Lisa probeert te ontsnappen aan Gert, die sinds haar misplaatste liefdesverklaring gelooft dat ze een mooi koppel zouden vormen. Wanneer hij haar probeert te kussen, slaat Lisa hem in zijn gezicht. Katja heeft Lisa's brief aan Jonas gevonden, waarin ze haar liefdesverklaring teniet doet, en gebruikt de brief als chantagemiddel om Lisa's ideeën te kunnen gebruiken.
 • 30. Lisa is model

  Katja heeft ernstige huiduitslag en kan de shoot voor de 'Luna'-campagne niet meer doen. Pilar en Jelle overhalen Lisa om model te staan voor enkele foto's. Zij gaat akkoord zolang ze maar onherkenbaar is op de foto's. Wanneer ze de foto's aan Mikhel voorlegt om Jelle's fotografisch talent te tonen, blijkt ze toch niet zo onherkenbaar te zijn als gedacht.
 • 31. Naviad = Jonas?!

  Wanneer Dorine Mark met Renée betrapt, zet ze definitief een punt achter de relatie. Mark en Renée stellen daarna aan Lars voor dat ze in zijn appartement intrekken. In ruil hoeft Lars geen huur te betalen. John dringt zich steeds meer op in het leven van Suzanne. Katja - geteisterd door een zware huiduitslag - kan hem steeds moeilijker tolereren. Lisa ontdekt dat 'Naviad' Jonas is.
 • 32. Lepeltje, lepeltje

  Lisa stuurt per ongeluk een verkeerde foto naar 'Naviad'. Het komt tot een confrontatie tussen John en een vrouw in het restaurant. Pilar en Katja zijn getuige. Dorine doet Remco een voorstel: zaakvoerder worden in ruil voor het stelen van Marks Mont Blanc-balpen. Remco confronteert Lars met het gegeven dat Zoë een crush heeft op Lars.
 • Lisa moet uit haar comfortzone treden en wordt gevraagd om samen met Mikhel modellen te gaan spotten. Jonas vraagt Stille Kracht op date. Eenmaal Katja op het werk terugkomt, bevindt ze zich al gauw in het oog van een door Gert opgezette storm: hij beschuldigt haar van plagiaat. Dorine ontslaat het poets- en securityteam op vermoeden van een diefstal, die ze zelf samen met Remco heeft geënsceneerd
 • Lisa besluit om met Jonas op date te gaan. Remco gebruikt 't Excuus als kantoorruimte, tot ergernis van Lars. Na een mosseldiner voelt Renée zich misselijk. Gelukkig voelt Lars zich ook niet helemaal top, waardoor ze gerustgesteld is dat het zeker aan het eten ligt. Katja irriteert zich aan het verliefde gedrag van haar moeder en John.
 • Katja probeert de date tussen Jonas en Lisa te saboteren. Dat lukt in eerste instantie, maar Pilar motiveert Lisa om deze kans niet te laten liggen. Zoë moet opnieuw haar uiterste best doen om ervoor te zorgen dat haar ware identiteit niet wordt onthuld nu Herbert Danton in het land is. Dorine zit achter Remco's veren: hij moet zo snel mogelijk een nieuw poetsteam bij elkaar krijgen.
 • Katja vraagt aan haar zus om haar te helpen Jonas terug te winnen. Nu Jonas Lisa zoveel pijn heeft gedaan, ziet ze niet in waarom ze dat niet zou doen. John heeft het gehad met Katja's bemoeienissen en zet haar op haar plaats. Daar komt fysiek geweld bij kijken. Suzanne komt middenin de schermutseling de kamer binnen, en kan maar niet geloven wat Katja beweert.
 • Lisa weigert mee te gaan naar de tentoonstelling. Ze bouwt haar gesprekken met Naviad wel weer op via de chat. Zoë onthult haar ware identiteit aan Lars: ze heet Elke en ze heeft niets of niemand. Lars geeft echter zoveel om haar dat hij haar niet wil zien vertrekken. Hij biedt haar een job en een slaapplaats aan in 't Excuus. John komt amok maken in het restaurant.
 • Mikhel krijgt van Lisa stiekem de ideale locatie voor een nieuwe shoot. Ze is dan wel team Gert, maar helpt liever team Jonas.Mikhel en Jonas gaan naar de romantische plek die Lisa voorgesteld heeft. Ze beseffen allebei dat Lisa meer in haar mars heeft dan ze dachten. Jonas nodigt Lisa uit om 's avonds naar de romantische plek te komen.
 • 39. Blind Date

  Lisa maakt zich klaar voor een nieuwe date met Jonas, maar tot haar grote teleurstelling heeft hij Mikhel gestuurd. Remco heeft een idee om zijn 'nieuwe' kantoor te laten opknappen door de sollicitanten voor de poetsploeg. Pilar maakt zich zorgen over Remco. John blijft Suzanne lastigvallen. Hij zet een negatieve recensie over de Keetal online.
 • De politie komt over de vloer bij Suzanne en vraagt haar uit over John. Die heeft een klacht tegen haar ingediend wegens smaad en heeft het verhaal helemaal naar zijn hand gezet. Gert schakelt Pierre in om de naam Mist uit te schakelen. Dorine heeft door dat Renée zwanger is nog voor ze het zelf weet.
 • Het marktonderzoek verloopt vlot en Jonas legt de antwoordformulieren in zijn kast om ze later te bekijken. Katja vervalst die formulieren echter en dwingt Lisa om haar te helpen. Dorine schaamt zich na haar dronken avond met Remco en geeft hem geld opdat hij niemand iets zou vertellen.
 • 42. Versnipperd

  Katja wil de echte antwoordformulieren vervangen door de valse, maar het lukt niet. Lisa, die denkt dat het wél gelukt is, steelt de envelop uit Katja's handtas en verwisselt de enveloppen. De originele antwoordformulieren steekt ze in de versnipperaar. Lars doet Remco beseffen dat het geld van Dorine eigenlijk zwijggeld is.
 • Jonas is er het hart van in dat de naam voor Mist op de helling staat. Lisa voelt zich verantwoordelijk en samen met Pilar bedenkt ze het plan om een nieuwe enquête af te nemen op straat. Suzanne neemt Johns stem op terwijl hij haar bedreigt en legt het bewijsmateriaal voor aan de inspecteur.
 • 44. Here's Johnny!

  Mark is hoopvol naar de toekomst toe en wil de baby graag houden, maar Renée heeft ruimte nodig om na te denken. Mark vertelt zijn heuglijke nieuws zelf aan Jonas. Maar die dropt ook een bommetje: Katja is waarschijnlijk ook zwanger. Mark zal dus papa en opa tegelijkertijd worden! Het radiospotje voor Crash is één grote klucht en Jonas besluit uit het project te stappen.
 • Lars vindt Elke al zingend in het park. Hij vertelt haar dat ze bij hem mag komen wonen. Ze is opgelucht wanneer ze zich kan verzoenen met Mark. Iedereen amuseert zich op het verjaardagsfeestje van Suzanne. Ze krijgt een bon cadeau om op reis te gaan. Jelle vindt hernieuwde energie ondanks zijn slaaptekort. Jonas ontdekt de originele versies van de enquêtes en confronteert Lisa.
 • Jonas komt erachter dat Katja een idee van Lisa heeft gestolen. Het maakt hem achterdochtig: haalt Katja al haar ideeën bij Lisa? Lisa redt Katja's vel. Mark beslist om Mist te herlanceren na de barslechte reacties op de spot van Crash. Lisa voelt zich verantwoordelijk voor alle chaos en verwarring rond de nieuwe campagne en dient haar ontslag in.
 • Jonas aanvaardt het onslag van Lisa niet. Lisa kiest om deel uit te maken van Jonas' team, tot grote ergernis van Gert. De moed van Katja zakt in haar schoenen wanneer Jonas na een wilde nacht weigert om over hun toekomst te praten. Ze doet er vervolgens alles aan om hem neer te zetten als haar vriendje. Milan maakt tot Elke's grote vrees kennis met Lars.
 • Mikhel verklaart zijn liefde aan Lisa. Zij is overdonderd, maar wil het toch een kans geven. Suzanne vertrekt op reis. Lisa geniet ook van de samenwerking met haar twee droommannen: Jonas en Mikhel. Elke en Lars nemen het tegen elkaar op in hun eigen browniewedstrijd. Ook Milan komt proeven en haalt confronterende herinneringen aan Elke op.
 • Mark maant Dorine aan om Renée met rust te laten. Hij tekent het peperdure contract met Bong, wat Dorine en Gert in hun vuistje doet lachen. Lisa vangt een gesprek op tussen Jonas en Mikhel waarbij Jonas zegt dat hij vreest voor de verkeerde zus gekozen te hebben. Remco bemachtigt de sleutel van de Keetal met een smoes. De Russen houden er een pokeravond, waar hij niet op gerekend had.
 • Tijdens de shoot voor de horloges gedraagt Katja zich vrij 'kattig' tegenover Mikhel. Ze laat aan Jonas uitschijnen dat Mikhel haar te veel bepotelt. Wanneer Jonas en Lisa later de foto's bekijken samen met Mikhel en Katja, blijken er naaktfoto's van Katja's douchebeurt na de shoot tussen de foto's te staan. Katja is razend en beschuldigt Mikhel.
 • Remco heeft liefdesverdriet. Wanneer Petrov hem vraagt om opnieuw een gokavond te organiseren, weigert hij. Petrov kan dit maar moeilijk slikken en wil wraak. Katja geeft toe dat ze zelf de naakfoto's heeft genomen om Mikhel en Jonas uit elkaar te drijven. Mikhel probeert Lisa van Massa af te snoepen.
 • Jonas geeft Lisa een bijkomende functie in de interne communicatie. Wanneer Lisa gaat pitchen voor de YUN-campagne, zit Mikhel in het concurrerende team. Ze krijgt het moeilijk door haar onzekerheid, maar haalt de campagne binnen. Pilar maakt zich zorgen om Remco nu ze beseft dat hem een gerechtelijke vervolging boven het hoofd hangt.
 • Jonas vraagt Lisa om samen met Gert de campagne voor CHAMPIO uit te werken. Lisa stoot in Gerts bureau toevallig op zijn overnamespeech en de dreigende rode cijfers waarin Massa zich bevindt. Wanneer ze Jonas inlicht, krijgt ze het deksel op de neus. Ze besluit de uitzending van het spotje tegen te houden om zo de kosten van Massa te drukken.
 • Katja rouwt om haar spotje en spoort Jonas aan om er toch nog iets mee aan te vangen. Mark voelt de hete adem in zijn nek van het moederbedrijf in de Filipijnen nu blijkt dat Bong niet de bevoegdheid had om de campagne op te starten. Lisa vindt dat Mikhel en Jonas het moeten goedmaken en ze zet Katja onder druk: als zij Mikhel en Jonas niet kan herenigen, krijgt ze geen modellenopdrachten meer.
 • 55. Lisa is Den Brouwer

  Er hangt Remco een nieuwe geldboete boven het hoofd wanneer hij besluit contractbreuk te plegen met Dorine. Toch wil hij zijn eigen bedrijf nog steeds oprichten. Zeker nu Mark met hem in zee wil. Suzanne komt thuis van reis en treft Katja en Lisa aan. Die heeft groot nieuws: ze is samen met Mikhel.
 • Lisa kan Mikhel overtuigen dat de kus een misverstand was. Al is ze daar zelf niet helemaal van overtuigd. Mark besluit de toekomstige kosten in te dijken door een aantal mensen te ontslaan... op het personeelsfeest. Jelle plant zijn volgende challenge: 's nachts op Massa blijven crashen. Katja toont trots de aankondiging van de verloving aan Jonas, maar die kan er niet mee lachen.
 • Dorine en Gert zijn blij dat de shoot is foutgelopen. Lisa wil het goedmaken met een reshoot. Katja, die zich mee verantwoordelijk voelt, gaat akkoord. Deze keer neemt Mikhel de leiding. De nieuwe shoot is een groot succes. Remco neemt de shift over van een zieke beveiligingsagent. Een mysterieuze man komt eten in de Keetal.
 • Lisa is overdonderd door het nieuws dat ze een nonkel heeft. Pilar vraagt zich af waarom Patrick net nu weer opduikt. Suzanne en Lisa houden wel van het idee om een nieuw familielid te verwelkomen. Toch raakt Patrick met zijn terugkomst ook een gevoelige snaar bij Suzanne. Ze haalt een oud boek met foto's en de afscheidsbrief van Erik boven en wordt emotioneel.
 • Jonas vreest de slechte publiciteit voor het bedrijf. Katja denkt een manier te weten om de crisis met de journalist te regelen. Mikhel en Lisa brengen een romantische avond door op het bedrijf. Maar dan wordt Mikhel neergeslagen... door Milan en zijn kompanen. Lisa slaat hem op haar beurt moedig neer. Remco komt als geroepen terug op post en alarmeert de politie.
 • Dorine komt Mark en Renée melden dat er is ingebroken bij Massa. Lisa bekomt thuis van de overval. Katja meldt aan haar moeder en zus dat ze met Jonas gaat trouwen door de cover van het magazine te tonen waarop hun verloving wordt bekend gemaakt. Suzanne is in de wolken, maar Lisa krijgt een krop in de keel. Dit had ze echt niet verwacht.
 • Lisa is teleurgesteld wanneer blijkt dat Jonas wil meegaan in Katja's verlovingsverhaal. Ze maakt zich ook zorgen om Mikhel, die ze niet kan bereiken. Massa krijgt de kans om een campagne-idee te pitchen voor modebedrijf Tasha. De CEO van Tasha vergist zich echter en denkt dat Lisa de poetsvrouw is.
 • Mark heeft de situatie met de CEO van Tasha, Maenhout, kunnen rechttrekken. Het team moet nu zo snel mogelijk een concept uitdenken voor de campagne. Lisa wordt aangeduid om de pitch te doen. Jonas raadt haar een assertiviteitstraining aan. Wanneer het zover is om te pitchen blokkeert Lisa, maar Katja schiet haar te hulp en zo wordt de voorstelling toch nog een succes.
 • Lisa wil niet dat Katja steeds met de eer gaat lopen van haar ideeën en ook niet dat Mikhel in haar naam spreekt. Ze wil het zelf kunnen. Jonas en Mikhel confronteren haar: wat wil ze nu echt? Aanvaard worden zoals ze is of haar verlegenheid overwinnen? Ze vindt die confrontatie echter veel te moeilijk en loopt naar goede gewoonte weg.
 • Lisa verdiept zich in NLP. Wanneer Katja haar opnieuw vernedert, vliegt Lisa uit: ze verwijt Katja dat haar verloving met Jonas nep is. Dorine nodigt Katja uit en verontschuldigt zich. Katja is zo blij met Dorines ommekeer dat ze haar hart lucht over Lisa. Een paar uur later laat Gert tegen Katja vallen dat hij geruchten heeft opgevangen dat Jonas met haar wil breken.
 • Jonas heeft beslist om de samenwerking met Lisa stop te zetten. Lisa is er kapot van. Mark maakt zich zorgen nu Lisa niet meer aan de Tasha-campagne werkt. Dorine en Gert zijn tevreden: met heel weinig moeite zijn ze erin geslaagd om zowel Lisa en Katja als Jonas en Lisa uit mekaar te krijgen. Jelle wil ook een filmpje opnemen 'Hoe versier ik een jongen?'. Hij vraagt aan Mikhel hem te helpen.
 • Katja en Jonas gaan bij Dorine hun trouwfeest bespreken. Nu Katja officieel verloofd is, heeft ze geen bezwaar dat Jonas en Lisa samen aan de Tasha-campagne werken. Suzanne verbrandt zich tijdens het koken. Ze zal een paar dagen niet in haar keuken kunnen staan. Pilar maakt er een challenge voor Jelle van om de keuken van Suzanne over te nemen.
 • Suzanne krijgt van Dorine te horen wat het huwelijk van Katja zou kosten. Onder impuls van coach Elke oefent Remco zijn dansact en schrijft hij zich in voor IYGT. Jelle oefent zijn kookskills en overtuigt Suzanne ervan dat hij de menukaart van Keetal mag vereenvoudigen tijdens zijn periode als interim-chef. Hij vraagt zijn volgers om hem eenvoudige recepten te bezorgen.
 • Katja stelt voor om haar huwelijk met Jonas te integreren in de Tasha-campagne, waardoor de klant alles betaalt. Jonas beseft dat het voor Massa de redding zou kunnen betekenen, maar toch zit het hem niet lekker. Hoewel Katja's idee lijnrecht tegenover Lisa's idee van romantiek staat, verdedigt Lisa Katja tegenover Jonas. Mikhel wil dat er niets tussen hem en Lisa staat en onthult een geheim.
 • Lisa bekent aan Mikhel dat ze verliefd is geweest op Jonas. Wanneer ze later overvallen wordt door een groep jongeren, wordt ze gered door een mysterieuze man. Katja pikt het niet langer dat Dorine zo op haar neerkijkt en maakt haar duidelijk dat ze niet zal opgeven. Ze moet en ze zal Jonas' vrouw worden.
 • Katja beseft dat ze met haar extravagante trouwplannen te ver is gegaan en dat ze moet inbinden als ze Jonas aan haar kant wil houden. Ze maakt hem duidelijk dat haar focus op de trouw ligt en niet op het feest. Jonas is daar erg blij mee en heeft een plan, dat niet alleen Katja, maar ook Mikhel en Lisa zeer verrast.
 • Het komt tot een kus tussen Jonas en Lisa. Ze zien niet dat er een drone in de lucht hangt. Na de kus weet Lisa niet waar haar hoofd staat. Ze beweert zelf dat het niets voorstelde, maar heeft toch een schuldgevoel tegenover Mikhel. Doordat Mikhel zijn enkel verzwikt heeft en Katja ziek is, besluiten ze om naar huis te gaan. Dorine zorgt dat Gert zijn kansen bij Babette verspeelt
 • Lisa wint een 'Meet & Greet' met Sean Dhondt, maar of ze daar echt blij mee is? Katja weet Jonas te overtuigen om toch te trouwen tijdens de opnames van de reclamespot van Tasha. De CEO van Tasha is helemaal mee om het echte huwelijk van Jonas en Katja in de reclamespot te gebruiken. Dan krijgt Katja de foto van de kus van Jonas en Lisa onder ogen.
 • Lisa probeert de kus uit te leggen aan Mikhel, maar die ziet een toekomst met haar niet meer zitten. Ervan overtuigd dat haar vader nog leeft, doet Lisa zijn handschrift na en schrijft een brief naar haar moeder uit Eriks naam. Patrick heeft echter al een verklaring van overlijden, getekend door een arts.
 • Lisa probeert Mikhel terug te winnen. Hij laat echter weten geen troostprijs te willen zijn en zet definitief een punt achter hun relatie. Op het laatste moment laat de manager van Sean Dhondt weten dat Sean toch weigert. Mark en Jonas moeten nu op zoek naar een nieuwe BV. Jonas krijgt te horen dat Katja met Ed Vanhoute naar Nice is vertrokken.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Airplay, Apple TV, Android TV en Chromecast
 • En dat helemaal gratis