Lisa

Lisa

Een romantische en spannende telenovelle over de creatieve maar verlegen Lisa die het hoopt te maken in de hippe marketingwereld. Zal ze haar droom waarmaken?

Afleveringen

35 afleveringen

 • Lisa heeft het niet makkelijk met het nieuws dat Katja en Jonas in Las Vegas getrouwd zijn. Ook Dorine staat niet te springen wanneer ze het nieuws van Jonas verneemt. Ze is wel opgelucht wanneer ze hoort dat het huwelijk nog niet rechtsgeldig is in België en dat ze daarvoor eerst naar het stadhuis van Vilvoorde moeten gaan.
 • 2. Kip zkt haan

  Lisa confronteert Katja met de advertentie op een datingsite. Ze krijgt ongepaste berichten over het filmpje waarin ze als kip verkleed is. Gert en Dorine zetten Katja in om Jonas te overtuigen toch al aan de campagne voor Babyprom te beginnen, hoewel nog niet alle resultaten van de laatste tests bekend zijn. Katja spreekt af met de vertegenwoordiger van Blackfield Pharma.
 • Na het incident met de eieren heeft Lisa schrik dat dr. Haentjes niet meer met haar wil samenwerken en dat ze dus uit het project wordt gezet. Dit vindt Katja een goede zaak, maar ze merkt dat Jonas hier niet gelukkig mee is. Pilar merkt dat Lars moeite heeft met de ruzie tussen hem en Elke en vermoedt zelfs dat hij spijt heeft dat ze met elkaar geslapen hebben.
 • 4. Renee staat in panne

  Lisa en Jonas vertrouwen de situatie rond Babyprom niet helemaal. Ze zijn vastberaden om de waarheid over de veiligheid van Babyprom te achterhalen. Katja wordt steeds jaloerser op de band tussen Lisa en Jonas en verspreidt het gerucht dat dokter Haentjes en Lisa verliefd zijn op elkaar.
 • 5. Renee bevalt

  Lisa en Jonas helpen Renée bevallen in de auto. Moeder en dochter stellen het goed, maar Lisa en Jonas ontdekken dat Renée Babyprom nam. Ze vermoeden dat dit verband houdt met de vroegtijdige bevalling van Renee. Jonas bespreekt dit met Gert en Dorine. Ze besluiten de laatste resultaten van het labo af te wachten.
 • Luc Haentjes probeert Lisa voor zijn kar te spannen, maar Lisa wil antwoorden van hem. Luc antwoordt echter afwijkend. Hij probeert Lisa te paaien met champagne en parels. Lisa laat zich niet omkopen en wil dat hij de lancering van Babyprom uitstelt tot er een garantie is over de veiligheid van het product, maar Luc weigert.
 • Jonas en Lisa gaan akkoord dat ze de getroffen vrouw(en) moeten laten getuigen over hun vroeggeboortes tijdens het benefiet van Katja. Lisa komt via de journaliste aan Marianne Mullers nummer en weet haar te overtuigen om te getuigen op het benefiet. Jonas en Katja zitten echter niet op dezelfde lijn. Jonas trekt naar de Keetal, waar hij dronken wordt samen met Lisa.
 • Lars vermoedt dat Elke de nacht heeft doorgebracht met Darren, in zijn zetel. Lars maakt alles klaar voor de komst van Lotta. Hoewel het moeilijk is om tegen hun eigen bedrijf in te gaan, gaan Jonas en Lisa door met hun idee om de getuigenissen over Babyprom te laten plaatsvinden. Wanneer het benefiet op een sisser uitdraait, zijn ze trots.
 • Suzanne komt te weten dat Patrick een lening heeft afgesloten met Luc Haentjes. Ze voelt de bui al hangen wanneer Luc het contract komt verbreken. Katja voelt zich verraden door Jonas. Lars kan maar niet verkroppen dat Elke een ander heeft. Lars legt zijn ziel bloot bij Elke en dat blijft niet zonder gevolgen. Remco vreest nog altijd dat hij hij niet mannelijk genoeg is.
 • Jonas wordt afgevoerd naar het ziekenhuis, waar hij een hartstilstand krijgt. De dokters kunnen hem stabiliseren, maar Lisa voelt zich enorm schuldig. Pilar probeert haar te troosten. Pilar stelt zich borg voor de kosten die Suzanne en Patrick hebben gemaakt. Op die manier kan ze de Keetal redden van de ondergang. Als dank maken Suzanne en Patrick haar aandeelhouder van het restaurant.
 • Jonas ziet zijn ongeval als een teken: hij moet bewuster gaan leven en hij twijfelt aan zijn relatie met Katja. Ondertussen eist Blackfield Pharma een schadevergoeding van Massa. Dorine legt alle schuld bij Lisa. Renee doet een merkwaardige ontdekking over haar dochter Lotta. Lars bereidt een optreden voor van Mystery.
 • 12. Timing is alles

  Dorine wil dat Lisa Massa verlaat, tot grote vreugde bij Katja. Jonas is hier niet mee opgezet. Dorine kan een gesprek tussen Dr. Haentjes en Gert afluisteren en ontdekt wat Gert heeft gedaan. Lars wil Elke ten huwelijk vragen maar net dan komt Renee met belangrijk nieuws. Renee verhuist en haar opvolger staat meteen al klaar om in te trekken in het appartement van Lars.
 • Jonas keer terug naar Massa waar de problemen zich opnieuw opstapelen. Dorine vertelt aan Jonas en Katja hoe Gert onder een hoedje speelde met Dr. Haentjes. Jonas is razend. Pilar is nu officieel vennoot van de Keetal en neemt haar nieuwe status zeer ter harte. Elke en Lars nemen een belangrijke beslissing.
 • Gert drinkt zich steeds meer te pletter en zorgt voor opschudding in de Keetal. De bank stuurt een auditeur naar Massa, en deze blijkt geen onbekende voor sommigen. Katja is achterdochtig en doorzoekt Jonas zijn spullen. Lars en Elke hebben iets te vertellen.
 • 15. Mystery

  Katja confronteert Jonas met haar vondst. Jonas minimaliseert het, maar Katja kan het niet loslaten. De ontmoeting tussen Dorine en de auditeur Nathan De Geest verloopt vlotjes, totdat Jonas het gesprek onderbreekt met nieuws van de bank. In 't Excuus treedt Mystery op, Remco is in zijn nopjes.
 • 16. De steen

  Dorine en Gert proberen te achterhalen wie Nathan echt is. Remco heeft een nieuwe vriendin, Sino. Tijdens de heropening van de Keetal probeert Lisa Jonas te ontwijken, wat niet volledig volgens plan verloopt. Nathan onthult zijn ware identiteit aan Dorine en Gert.
 • Dorine gelooft in eerste instantie niet dat Nathan de waarheid spreekt. Vooral Gert heeft het er moeilijk mee en gaat op onderzoek. Renee trekt in bij haar zieke ouders en laat Lotta over aan de zorgen van Lars. Suzanne maakt zich zorgen. Lisa wil zo weinig mogelijk contact met Jonas.
 • Nathan laat de Albrechtsen weten dat hij opnieuw vertrekt. Jonas heeft het moeilijk met het feit dat Lisa hem wegduwt. Katja en Jonas praten. Jonas is overdonderd met het nieuws van Katja. Lars en Lotta groeien dichter naar elkaar toe.
 • Lisa probeert Jonas los te laten, maar dat wordt haar behoorlijk moeilijk gemaakt. Pilar en Suzanne proberen er haar bovenop te helpen. Ondertussen maakt Katja gretig gebruik van de situatie. Lars vertelt Greet dat hij de vader is van Lotta. Elke kan haar ontgoocheling niet langer verbergen.
 • Zowel Jonas als Lisa doen alsof ze elkaar hebben losgelaten, maar bij de eerste confrontatie blijkt dat allesbehalve het geval. Dorine ontdekt dat Katja heeft gelogen, maar Katja wil het anders oplossen. Elke voelt zich verdrietig.
 • 21. De grote dag

  Jonas zit in de knoop en uit zijn dilemma bij Nathan. Katja is nerveus en snauwt iedereen af. Dorine probeert Katja ervan te overtuigen om te stoppen met liegen. De ergernissen van Elke nemen toe. Sino, de nieuwe werkneemster op Massa, nodigt Remco uit.
 • 22. De nasleep

  Jonas' besluit staat vast: hij wil zich focussen op zijn toekomst. Katja is er het hart van in en legt alle schuld bij Lisa. Suzanne is zwaar teleurgesteld in Jonas. Sino en Remco worden in Massa betrapt door de auditeur.
 • 23. De audit

  Lisa is in de war en duwt Jonas opnieuw van zich weg. Dorine confronteert Sino met bewijzen en ze dient haar ontslag in. Ondertussen staat Massa in rep en roer door het bezoek van de auditeur. Dorine en Gert sloven zich uit om Vanessa op haar wenken te bedienen. Lisa stort haar hart uit tegen Pilar en neemt een drastisch besluit.
 • 24. Een nieuwe start

  Lisa heeft groot nieuws. Pilar begrijpt haar beslissing niet. De auditeur ontdekt dat alle succesvolle campagnes van Massa voortkomen uit ideeën van Lisa. Katja blijft haar zwangerschap faken om Jonas niet te verliezen. Jonas biedt Nathan een job aan in Massa.
 • De Albrechtsen zijn opgelucht met de beslissing van Lisa. Elke heeft er genoeg van om het vijfde wiel aan de wagen te zijn. Lars wil het goedmaken en heeft een grote verrassing voor Elke. Vanessa vertelt Lisa dat aan het ontvangen van het krediet ook enkele verwachtingen vasthangen.
 • Lisa ontdekt dat er voorwaarden aan haar terugkomst bij Massa gekoppeld zijn en beseft dat ze langer dan gepland zal moeten blijven. Renée heeft slecht nieuws voor Lars. Katja is in alle staten, maar Dorine wil dat ze terugvecht. Nathan begint aan zijn nieuwe job binnen Massa, tot grote ergernis van Gert en confronteert hem met iets uit het verleden.
 • 27. Elk zijn slippertje

  Vanessa is erg geïnteresseerd in wat er speelt tussen Lisa en Jonas, maar krijgt geen duidelijke antwoorden. Lisa heeft het ondertussen moeilijk om zich professioneel te gedragen in de buurt van Jonas. Katja is nog steeds woedend en neemt wraak op Jonas. Lisa is verbaasd wanneer Katja haar wil vergeven. Lars staat voor een moeilijke beslissing.
 • Dorine heeft door dat Katja een vuil spel speelt, maar kan haar niets verwijten, zij is degene die haar zei dat ze moest vechten voor wat ze wou. Jonas neemt een besluit. Vanessa motiveert Lisa en speelt haar leiderschap uit. Jonas vertelt Nathan over halfzusje Lotta.
 • Jonas heeft een voorstel voor Nathan. Lisa krijgt van Katja te horen dat Jonas hun relatie nog een kans wil geven. Lisa wil dat Nathan de foto's maakt voor de Climamaxi-campagne, maar dat wordt niet door iedereen gewaardeerd. Vanessa maakt aan Gert iets duidelijk. De relatie tussen Sino en Remco verloopt niet zoals gehoopt.
 • 30. Omkoperij

  Lisa heeft niet door dat Pilar haar beste vriendin mist. Gert doet een poging om Vanessa om te kopen. Patrick is jaloers op de charmante sommelier Serge en schakelt Jelle in. Sino is teleurgesteld in Remco, hij probeert tot 'zichzelf' te komen en besluit zijn lichaam te zuiveren van ongezond voedsel. Lars neemt hem niet serieus.
 • 31. Katja is radeloos

  Lisa en Vanessa gaan samen dansen. Remco is plots in de ban van een gezonde levensstijl, tot grote ergernis van Sino en Lars. Jelle heeft een nieuwe uitdaging. Katja probeert om haar relatie met Jonas nieuw leven in te blazen, Jonas is terughoudend. Nathan heeft foto's gemaakt voor Massa, iedereen is enthousiast, behalve Gert. Katja is radeloos. Gert krijgt een vreemd telefoontje van Igor.
 • Lisa brengt veel tijd door met Vanessa, waardoor Pilar zich alleen voelt. Remco hervalt in oude gewoontes. Jelle en Serge proberen zoveel mogelijk wijn te verkopen tijdens de middagservice. Gert krijgt onverwacht bezoek. Vanessa heeft haar audit afgerond en legt de resultaten voor.
 • Jonas twijfelt over het voorstel van Vanessa. Jonas stort zijn hart uit bij Nathan. Gert maakt een afspraak met Igor. Dorine is woest wanneer Vanessa haar vertelt wat Gert gedaan heeft. Katja overweegt haar mogelijke opties. Pilar is jaloers op de vriendschap tussen Lisa en Vanessa, ze besluit om extra shiften te draaien in de Keetal. Suzanne wil Pilar helpen aan een lief.
 • Dorine gaat akkoord met de voorwaarden van Vanessa. Gert is woedend. Het afscheidsfeestje voor Vanessa in de Keetal eindigt iets anders dan gepland voor Lisa. Elke is terug uit Londen met groot nieuws.
 • Jonas mist Mark, zeker nu hij zelf vader gaat worden. Hij wil een goede vader zijn. Katja heeft het steeds moeilijker met de leugen. Gert chanteert Katja en wil dat ze ervoor zorgt dat Jonas en Nathan vertrekken uit Massa. Lisa neemt een drastische beslissing.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
 • En dat helemaal gratis