Het Middelbaar

Het Middelbaar

De stap naar het middelbaar is niet altijd eenvoudig. Dat ondervinden ook de jongeren uit 'Het Middelbaar' tijdens hun eerste jaar in het secundair.

21 afleveringen

1. Vet Slechte Start

Als Liz op weg naar school door twee onbekende meiden om hulp wordt gevraagd, wimpelt ze hen af. Helaas voor Liz blijken de twee nieuw in haar klas te zijn en nemen ze Liz haar actie niet in dank af.

2. Vette Tegenvaller

Nouri vindt zijn nieuwe school best ok, maar neemt het niet zo serieus dat hij op bijles moet. Totdat hij op zijn kop krijgt van Folmers, en zich realiseert dat zijn nieuwe school veel strenger is dan zijn vorige school.

3. Mijn Stomme Zeikzus

Hailey heeft een plan om haar ouders weer bij elkaar te krijgen, en haalt haar zus over om te helpen. Alleen blijkt die niet helemaal eerlijk te zijn.

4. Kanker

5. Buddies

7. Nieuwe Besties

9. Sloper

11. In Your Face

13. Spijbelen

14. Koortslip

16. Buitengesloten

Farid voelt zich eenzaam. Folmers heeft nauwelijks aandacht voor hem en ook Timo laat hem een beetje links liggen.

17. Mislukte Foto

Drama, drama, drama! Hailey is vergeten dat de schoolfotograaf komt en heeft net die dag een oerlelijk shirt aan. Ze krijgt Tirza zover om haar shirt uit te lenen, maar vervolgens maakt Hailey het shirt per ongeluk vies...

18. Wraak

Als Sophie denkt dat Timo's vriend (die tevens haar ex is) wraak op haar neemt, denkt Timo dat ze overdrijft. Maar als er daarna weer iets vreemds gebeurt, begint Timo toch te geloven dat zijn zus misschien gelijk heeft.

19. Jatten Is Soms Oké

Hailey ontdekt dat haar vader niet genoeg geld heeft om de huur te betalen en besluit hem te helpen door de scooter van haar zus te jatten en deze te verkopen. Een actie die haar vader haar niet in dank afneemt.
Hailey wordt door Bosch gevraagd om bij het school voetbalteam te komen. Hailey wil dit graag, maar Sevcan is ook gevraagd. Hun ruzie loopt uit de hand tijdens de training, waarop ze van Bosch zelf moeten uitvechten wie van de twee er opstapt.
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis