Hallo K3

Hallo K3

De drie meiden van K3 gaan samen in een appartement wonen. Met vallen en opstaan proberen ze hun gewone leven te combineren met dat van een superster.

Afleveringen

12 afleveringen

 • Karen heeft via het internet een appartement gevonden voor de meisjes. Maar Kristel is helemaal niet blij met het vuile, verwaarloosde studiootje. Er zijn ook maar 2 slaapkamers, voor 3 K3tjes?!? Josje leert de knappe bovenbuur kennen, zo'n superhunk! Maar wanneer Karen en Kristel denken diezelfde buurman te ontmoeten snappen ze helemaal niet waarom Josje zo verliefd is op Marcel.
 • Kristel en Josje bereiden zich professioneel voor op de quiz van Marcel. Ze zijn nu al zeker van winst. Karen is boos wanneer ze vermoedt dat de 2 K's haar te dom vinden om ook mee te doen, gewoon omdat ze nooit de krant leest!? Karen slaat een wel heel bijzondere quizpartner aan de haak en ze besluit om haar kansen een beetje in de hand te werken.
 • Josje vindt het superfijn om op Soezie te passen, de poes van Marcel. Maar het diertje ontsnapt, en Josje weet niet hoe ze dit ooit aan Marcel kan vertellen. Kristel krijgt van Rosie een visje cadeau en ze plant een eetfestijn met de meisjes en Bas. Ze weet echter nog niet dat de visjes die Marcel vangt de lelijkste zijn die je ooit gezien hebt.
 • Karen wil vermageren en gaat op dieet. Wanneer ze een toastje maakt dat verbrandt naar het gelaat van Elvis, denkt Karen dat ze het relikwie voor veel geld kan verkopen. Josje oefent voor haar examen EHBO en wil niet dat iemand weet dat ze weer niet geslaagd is. Marcel praat bij Karen en Kristel echter bijna zijn mond voorbij en bedenkt een wel heel erg domme smoes.
 • Kristel krijgt bijna een hartaanval wanneer ze na een reisje terug thuiskomt. Karen heeft het appartement omgetoverd tot een stort. Als straf moet Karen in haar eentje alle rommel opkuisen. Kristel helpt Josje met het in elkaar timmeren van een zelfbouwpakket kastje. Maar blijkbaar is dat knutselwerk, zonder handleiding, toch moeilijker dan gedacht.
 • Karen vindt de optredens van K3 niet grappig genoeg en werkt aan een nieuwe show, met stand-upcomedy. Helaas vindt Kristel de grappen van Karen absoluut niet geslaagd... Josje krijgt van haar tante intussen een oude buffetpiano, en het K'tje ziet het groots. Ze is vastbesloten haar eigen K3-nummers te componeren.
 • Josje verafgoodt het oude originele voetbaltruitje van Wesley Sneijder. Ze gelooft dat het geluk brengt. Dat het stinkt kan haar niet deren, ze wil dat Nederland wint tegen België. Ondertussen geeft de wasmachine van Kristel de geest. Marcel doet alsof hij ze kan maken, zodat hij naar de voetbalwedstrijd kan kijken, maar eigenlijk kent hij helemaal niets van wasmachines.
 • Kristel is helemaal in de wolken wanneer ze op blind date vertrekt, ze is ervan overtuigd dat Joeri de man van haar leven zal worden. Karen heeft een echte baaldag, maar leert dankzij Marcel een wel heel bijzondere nieuwe vriend kennen. Josje bereidt zich voor op het poolkampioenschap dat Rosie organiseert. Tegen 15 jongens kan ze vast en zeker haar mannetje staan.
 • Kristel heeft een dikke pukkel op haar gezicht. Ze vreest dat ze gezonder zal moeten leven en gaat op zoek naar gezonde groentjes en recepten. Dan blijkt echter dat haar hele omgeving ongezond en vet eet. Karen wordt verliefd op de pizzabezorger. Ze bestelt keer op keer pizza om hem te kunnen ontmoeten. Er is maar één probleem: de pizza's zijn niet te eten.
 • Karen wil het maken als fotomodel, maar auditie na auditie loopt het mis. Karen denkt dat ze lelijk is, en Josje en Kristel peppen haar op door een valse brief van een topfotograaf te sturen. Daardoor wint Karen echter net iets te veel zelfvertrouwen. Bas houdt van avontuurlijke dames. Controlefreak Kristel beslist aan zichzelf te werken en probeert alle structuur en orde overboord te gooien.
 • Karen krijgt een politieagent over de vloer die een gigantisch bedrag aan onbetaalde parkeerboetes komt innen. Ze probeert hem te bespelen in de hoop dat hij de boetes laat vallen. Josje is gaan shoppen en heeft per ongeluk een minirokje meegenomen uit de winkel. Dat is diefstal! Wanneer Josje en Kristel een politieagent bij Karen zien denken ze dat Karen Josje verklikt heeft.
 • De dames vinden hun eetgewoonten te weinig gevarieerd, ze eten elke week dezelfde dingen. Josje beslist daarop dat zij eens een keertje zal koken. Maar dan blijkt dat ze zelfs niet weet hoe het gasfornuis werkt. Marcel moet op zijn petekindje babysitten. Rosie vertrouwt het niet, omdat het kindje nog maar vier maanden oud is. Marcel heeft echter heel veel zelfvertrouwen.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
 • En dat helemaal gratis