Code van Coppens

Code van Coppens

Wat gebeurt er als je twee BV-duo's een kamer vol mysteries instuurt? Wie vindt er het snelst de weg naar buiten? Spanning, emotie, humor, avontuur, beleving en uiteindelijk: een winnaar. In elke aflevering van Code van Coppens wordt er een volledig nieuwe kamer gebouwd, een nieuwe arena waar Staf en Mathias Coppens vier bekende gasten onderdompelen in een wereld vol wetenschappelijke experimenten.

Afleveringen

9 afleveringen

 • In de eerste aflevering van Code van Coppens nemen Jonas Van Geel en Jelle Cleymans het op tegen Sandrine André en Kürt Rogiers. Beide duo's komen terecht in een creepy ziekenhuis. Hun opdracht: 'Red tante Rita uit de handen van een totaal losgeslagen chirurg'. Lukt het hen om haar op tijd buiten te krijgen? En redden ze daarmee niet enkel haar maar ook zichzelf?
 • Vandaag komen twee bekende duo's terecht op een plek vol angst en verderf. Mathias en Staf sluiten vier BV's op in een kamer waar de geest van een verdwenen meisje nog lustig ronddwaalt. Niels Albert en zanger Christoff nemen het op tegen Charlotte Timmers en Olga Leyers. Welk duo is het koelbloedigst en geraakt als eerste uit deze huiveringwekkende kamer?
 • Collega's Jeroen Meus en Wim Lybaert en tortelduifjes Jens Dendoncker en Lauren Versnick zijn uit een gevangenis-transport ontsnapt en terecht gekomen in Bank Coppens. De duo's hebben maar één doel voor ogen: een kostbare diamanten ring stelen. Enige probleem, ze hangen met kettingen en boeien aan elkaar vast. Omzeilen ze alle obstakels? En wie bemachtigt het snelst de ring uit de streng beveiligde kluis?
 • Staf en Mathias sluiten hun oudste broer Maarten en hun neef Dieters Coppens op in het huis van een gevaarlijke serial killer. Geraken ze levend buiten of blijven ze voor altijd vastzitten? De broers hopen alleszins dat Dieter en Maarten de eer van de familie hoog houden. Al zal dat niet zo simpel zijn. Want hun tegenstanders Jelle De Beule en Guga Baùl gaan tot het uiterste om als eerste te ontsnappen uit de gruwelijke krochten van de moordenaar.
 • Staf en Mathias sturen vier bekende collega's op Expeditie Coppens, richting zuidpool. Sam De Bruyn en Laura Tesoro willen net als love birds Vincent Banic en Bab Buelens als eerste uit een verlaten labo op Antarctica ontsnappen. Al 34 jaar is er niemand levend buiten geraakt. Lukt het de duo's wel om de koude te trotseren en via een steile ijsberg de weg naar de vrijheid te vinden?
 • Koen Wauters is door Staf en Mathias samen met zijn vrouw Valerie De Booser opgesloten in een streng bewaakte gevangenis. Koen in een dwangbuis en Valerie met de handen geboeid op de rug. Hun opponenten Sean Dhondt en Laura Tesoro zijn hetzelfde lot beschoren. Wie bijt in het zand? En wie graaft zich een weg richting het vrije leven daarbuiten?
 • Olga Leyers, Sam De Bruyn, Dina Tersago en Ann Van Elsen krijgen van Staf en Mathias de opdracht de wereld te redden van een nucleaire ramp. Hiervoor moeten ze afdalen in een levensgevaarlijke kernreactor. Kunnen ze de mensheid vrijwaren van een grote catastrofe? Wie slaagt er als eerste in de uraniumstaven naar buiten te krijgen? Wie wordt de held van de dag?
 • Ruth Beeckmans, Charlotte Timmers, Sven De Ridder en Rob Vanoudenhoven ontpoppen zich tot ware avonturiers. Ze gaan op zoek naar aanwijzingen in een kamer vol slangen en spinnen. De vrouwen nemen het op de tegen de mannen. Wie is het dapperst? Wie raakt het snelste buiten en in welk team schuilt een ware Indiana Jones?
 • Staf en Mathias kijken achter de schermen van Code van Coppens en blikken terug op de grappigste en spannendste momenten van de eerste reeks.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
 • En dat helemaal gratis