Big Time Rush

Big Time Rush

Vier hockeyspelers uit Minnesota willen een boyband vormen. Het leven van Kendall, Logan, Carlos en James staat op het punt volledig te veranderen. Er komen verschillende uitdagingen op hun pad en ze beleven de gekste avonturen.

Afleveringen

29 afleveringen

1. Welkom Terug, Big Time

De jongens komen terug van tournee en vinden Jo flirtend met een hete nieuwe jongen, nieuwe kinderen die rondhangen bij het zwembad, en heel veel schoolwerk! Met het tweede deel van hun tournee die snel begint, zal het leven in LA weer worden zoals het was?

2. Big Time Fans

De jongens krijgen bezoek van een vriend uit hun woonplaats die toevallig een geweldige zanger is, maar ook 's werelds grootste kluns! Op hetzelfde moment krijgt James bezoek van een fan wiens gedrag snel verandert van complimenteus naar stalker-achtig!

3. Big Time Vriendinnen

James helpt Camille met haar tekst voor een auditie en ze eindigen zoenend! Ondertussen probeert Gustavo Carlos aan zijn eerste vriendin te koppelen, en Kendall en Jo proberen hun hectische schema's in evenwicht te brengen zodat ze elkaar kunnen zien.

4. Big Time Live

De jongens staan gepland voor hun eerste tv-optreden, maar als het erop lijkt dat BTR uit de line-up zal worden geschrapt, doen ze alles wat nodig is om hun debuut te laten doorgaan.

5. Big Time Halloween

Het is Halloween in Palm Woodsylvania en de monsterlijke persoonlijkheden van Big Time Rush komen aan het licht. James is een sexy Vampier, Logan is een Zombie die steeds zijn ledematen verliest, Carlos is Franken-Carlos, en Kendall is een Weerwolf.

6. Big Time Camouflage

Jo's publicist wil dat de pers denkt dat ze met haar nieuwe tegenspeelster uitgaat, dus Kendall en Jo moeten stiekem hun relatie verbergen!

7. Big Time Poetsbakken

De jaarlijkse Dag van de Grappen wedstrijd in de Palm Woods is aangebroken en al snel begint een jongens vs. meisjes grappen oorlog!

8. Big Time Goeroe

Gustavo krijgt een spirituele goeroe om hem te helpen met zijn woedeproblemen, maar wanneer de goeroe Gustavo overhaalt om hem Rocque Records te laten runnen, moeten de jongens alles doen wat nodig is om de controle over Big Time Rush terug te krijgen.

9. Big Time Kerst - deel 1

Vijf uur voor hun vlucht naar huis voor Kerstmis eist Arthur Griffin dat de jongens drie kerstliedjes opnemen voor ze vertrekken, zodat Katie alleen achterblijft om de kerstvreugde in het verlaten Palm Woods uit te persen.

10. Big Time Kerst - deel 2

Vijf uur voor hun vlucht naar huis voor Kerstmis eist Arthur Griffin dat de jongens drie kerstliedjes opnemen voor ze vertrekken, zodat Katie alleen achterblijft om de kerstvreugde in het verlaten Palm Woods uit te persen.

11. Big Time Songwriters

Vastbesloten om meer betrokken te raken bij het opnameproces strijden de jongens om een nieuw nummer te schrijven voor BTR.

12. Big Time Verliefd

Kendall en Jo helpen Carlos een date te vinden, en Logan flirt met een nieuw meisje terwijl hij nog steeds in de war is over zijn gevoelens voor Camille. James wil Katie helpen dichter bij haar nieuwe crush te komen, maar wordt in plaats daarvan een overbeschermende vader.

13. Big Time Meidengroep

Gustavo begint een meiden popgroep, wat jaloezie opwekt bij de jongens.

14. Big Time Beachparty - deel 1

De jongens gaan een dagje naar Griffin's strandhuis en nodigen de Palm Woods kinderen uit. Carlos en Logan gaan op jacht naar een begraven schat, James valt voor een mooi meisje waarvan hij denkt dat het een zeemeermin is, en Kendall Jo's relatie loopt op de klippen.

15. Big Time Beachparty - deel 2

De jongens gaan een dagje naar Griffin's strandhuis en nodigen de Palm Woods kinderen uit. Carlos en Logan gaan op jacht naar een begraven schat, James valt voor een mooi meisje waarvan hij denkt dat het een zeemeermin is, en Kendall Jo's relatie loopt op de klippen.

16. Big Time Reality

Griffin filmt het leven van de jongens voor een reality show.

17. Big Time Mama's

James' moeder, bijgenaamd de "Estee Lauder van het Midwesten" vanwege haar succesvolle cosmeticalijn, arriveert in de Palm Woods om James naar huis te brengen en hem klaar te stomen om het familiebedrijf over te nemen.

18. Big Time Uit Elkaar

Kendall en Jo worden geconfronteerd met de toekomst van hun relatie wanneer zij haar droomrol krijgt in een kaskraker die de komende drie jaar in het buitenland zal draaien.

19. Big Time Groen

Een wedstrijd in de klas om de Palm Woods milieuvriendelijker te maken, loopt rampzalig af.

20. Big Time Bruiloft

James' sprookjesromance met een buitenlandse prinses verandert al snel in een ontsnappingsmissie nadat hij per ongeluk een huwelijksaanzoek doet, en de jongens moeten hem bevrijden voordat hij gedwongen wordt tot een koninklijk huwelijk.

21. Big Time Koning van het Bal

De Palm Woods school houdt haar jaarlijkse Prom en Carlos, James, Logan en Kendall zijn allemaal vastbesloten om de prom king titel te winnen, en doen alles wat nodig is om te winnen.

22. Big Time Wedstrijd

Een tienermagazine organiseert een "Win een date met BTR" wedstrijd, en de 4 gelukkige winnende meisjes - elk met hun eigen bagage - geven de jongens een serieus dating drama.

23. Big Time Rocker

Lucy, een 18 jarige rocker chick verhuist naar de Palm Woods en ze blaast meteen de BTR jongens weg door hoe cool ze is. Carlos en James zijn wanhopig om met Lucy uit te gaan, terwijl Kendall probeert te bewijzen dat BTR ook kan rocken.

24. Big Time Staking

BTR weigert hun tweede album op te nemen nadat Gustavo te hard voor hen is, en de staking plaatst de vastberaden band tegen hun koppige producer in een strijd van wilskracht.

25. Big Time Single

Terwijl Gustavo worstelt om het volgende hitnummer te schrijven, proberen de jongens Kendall op te vrolijken, die een gebroken hart heeft na zijn breuk met Jo.

26. Big Time Superhelden

Hawk is terug en heeft een nieuw kwaadaardig plan om Big Time Rush neer te halen. Hij is van plan om BTR's nieuwe tracks voor hun tweede album te stelen en ze zelf uit te brengen.

27. Big Time Geheim

Er worden geheimen bewaard in de Palm Woods. Kendall en Camille brengen veel tijd samen door, wat Logan achterdochtig maakt. James onthult dat hij Carlos nooit heeft verteld dat Heather Fox, Carlos' kampliefde, hem leuk vond.

28. Big Time Ruzie

De jongens hebben het grootste gevecht van alle gevechten en besluiten te verhuizen. James belandt in het appartement van een coole gepensioneerde, Logan verhuist naar een plek vlak bij het water, Carlos bouwt een kartonnen huis, en Kendall moet dingen repareren.

29. Big Time Interview

Big Time Rush heeft net hun tweede album uitgebracht en de jongens worden geïnterviewd in een Entertainment Tonight-achtig programma waar ze onthullende vragen beantwoorden over hun leven binnen en buiten Big Time Rush.
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis