VTM'ers Guga, Olga en Maarten kruipen in de boksring voor CAZ

Op zaterdag 1 oktober gaat ons broertje CAZ, de nieuwe mannenzender, van start. Testosteron, zweetdruppels en misschien zelfs hier en daar een voortand zullen al meteen op de eerste dag van het scherm vliegen. De nieuwe zender start immers met een groot boksspektakel met zes BV's die op hun bekende kop gaan krijgen.  

Vegas ligt die avond even in Vilvoorde, want de zes zullen voor een groot publiek in drie matchen de bokshandschoen op nemen en mekaar rake meppen uitdelen. Zij stappen in de arena met één doel voor ogen: winnen! Guga Baúl van Tegen de Sterren Op kruipt in de ring tegen Thuis-hunk Bill Barberis, VTM sportanker Maarten Breckx neemt het op tegen Viktor Verhulst, zoon van Gert en Olga Leyers gaat in de clinch met ex K3 Josje Huisman.

Het is de zes nieuwelingen echt menens met de kamp, want allemaal zijn ze al weken aan het oefenen met professionele bokstrainers zoals Daniella Somers. Niemand wil afgaan voor het live publiek met heel wat van hun collega’s en familie.

Boxing Stars – 1 oktober op uw CAZ’ wordt opgenomen op woensdag 28 september in Vilvoorde. Wie de actie van dichtbij wil meemaken, zweet wil ruiken en Josje, Olga, Maarten, Viktor, Bill of Guga naar de overwinning wil schreeuwen in een kolkende boksarena, kan kaarten bestellen via vtmtickets.be. Kaarten kosten 5 euro. Mannenzender CAZ komt op de plaats van ACHT en zal vanaf 1 oktober programma’s aanbieden.