VTM en SBS6 gaan op zoek naar de nieuwe K3

Bericht door VTM.

Tijdens een druk bijgewoonde persconferentie kondigden K3-zangeressen Karen, Kristel & Josje vandaag aan dat ze de K3-fakkel dit najaar zullen doorgeven aan 3 nieuwe zangeressen.

Karen, Kristel en Josje lieten weten dat ze uiteraard niet over 1 nacht ijs zijn gegaan bij het nemen van deze beslissing. Voor hen alle drie was het wel een absolute vereiste dat K3 niet zou ophouden te bestaan. Zo groeide het idee om zeker verder te gaan met K3, met een volledig nieuwe bezetting. En werd K3 zoekt K3 een feit.

In samenwerking met Studio 100 gaan televisiezenders VTM en SBS6 (Nederland) op zoek naar de nieuwe K3. In het nieuwe tv-programma  ‘K3 zoekt K3’ wordt samen met Karen, Kristel en Josje gezocht naar een nieuwe bezetting voor de populairste meidengroep van de Lage Landen. Dit programma wordt in het najaar van 2015 op beide zenders verwacht.

De inschrijvingen lopen via deze link. De zoektocht, een unieke talentenjacht waarvan de winnaars met zekerheid op podia in Vlaanderen en Nederland zullen staan, focust zich op veelzijdige kandidates die kunnen zingen, dansen én acteren.  De minimumleeftijd is 18 jaar.