Sara - De verleider

Présence draait weer op volle toeren. Maar de brand in het bedrijf heeft Sara aan het denken gezet. Is het wel verstandig dat zij en Simon samen bij Présence blijven werken? Wat als het bedrijf op een dag toch voorgoed de boeken moet sluiten? Dan zitten ze allebei zonder inkomsten.

Ze stelt Simon voor dat zij een andere baan zoekt. Simon vindt dat een idioot plan, maar Sara zet door en solliciteert bij verschillende bedrijven. Een grote stoffenfabrikant ziet het wel zitten om Sara aan te werven als zijn rechterhand. Hij is onder de indruk van alles wat zij al voor Présence gedaan heeft. Maar Simon stelt zijn veto. Hij kent de man als een notoire rokkenjager en wil niet dat Sara zijn volgende prooi wordt. Sara vindt de reactie van Simon overdreven. Ze kan toch zeker zelf wel uitmaken of ze op eventuele avances ingaat of niet. En dan nodigt Sara’s nieuwe baas haar uit om samen met hem naar een beurs in Duitsland te gaan. Ze gaat in op zijn voorstel.

Schrijver Ria Maes laat Sara weer heerlijk romantische avonturen beleven. Kan Sara aan de verleidingen van haar toch wel charmante baas weerstaan?

Verkrijgbaar in de dichtstbijzijnde boekhandel.