Het pleintje

01/01/2015 - 14:12
Ontdek meer over Vossenstreken

Meer video's van Vossenstreken

1min
Do, 01/01/2015
1min
Do, 01/01/2015
1min
Do, 01/01/2015
1min
Do, 01/01/2015

Nieuwe fragmenten

Over Vossenstreken

Sara Roose is een gedreven en ambitieuze politiecommissaris, die recht heeft op de promotie tot teamleider van de cel geweld. Maar die promotie gaat uiteindelijk naar een man.

Ironische pitbull Max Cuypers, geniale neuroot Stan Van Riel en nonchalante womanizer Ludo Mannaert zijn drie oudere en uitgerangeerde rechercheurs die niet meer aan de bak komen in het korps.

De politietop beslist de pijnpunten in één keer op te lossen door de cel onopgeloste zaken op te richten. Zo wordt Sarah toch nog teamleider en weten ze eindelijk ook wat gedaan met Max, Stan en Ludo.

De nieuwe dienst wordt weggestopt in de archiefruimte, de van de federale politie. Niemand verwacht veel van dit team, maar toch wordt ze een succes.

Week na week bewijzen deze onconventionele politiehelden dat ze niet te onderschatten zijn en wekken ze oude zaken weer tot leven. Met oude en nieuwe technieken, niet altijd volgens het boekje, maar wel met resultaat.

Bezoek Willebroek

Willebroek is het hart van het Vaartland. Grenzend aan Mechelen en met zowel Brussel als Antwerpen op slechts een kwartiertje rijden, kan Willebroek uiterst centraal en makkelijk bereikbaar worden genoemd.

De gemeente bestaat uit de deelgemeenten Blaasveld, Tisselt en Heindonk en het gehucht Klein-Willebroek. Door het scala aan water en groen kan Willebroek als een echte aantrekkingspool voor natuurliefhebbers worden aangezien.

Naast de prachtige bossen en parken en gezellige dijken die je langs het water leiden, heeft Willebroek ook een rijk industrieel verleden. Dit maakt van Willebroek een veelzijdige gemeente die menig bezoeker weet te charmeren.

Ontdek hier de top-5 van bezienswaardigheden in Willebroek

Ontdek BezoekWillebroek.be

Personages

Extra