Astrid gaat paddleboarden in Malibu

Astrid woont al 5 jaar gelukkig samen met haar man John in Hollywood. Hun liefde schittert als nooit tevoren en daar heeft Astrid een verklaring voor.Ze delen hun passie voor sport en vandaag testen ze de nieuwste rage, namelijk paddle boarden in Malibu. Daarbij moet je met een roeispaan op een surfplank de golven trotseren.

Spray-tan goeroe
In Hollywood loopt iedereen er graag lekker bruin bij, maar van teveel zonnen krijg je rimpels. En die zijn in de filmstad absoluut taboe. Gelukkig is er voor de de gegoede burger een methode gevonden om te bruinen zonder risico op rimpels. Journaliste Greet heeft een afspraak met Jimmy Coco, de spray-tan goeroe die onder meer Victoria Beckham behandelt. Hij bezorgt Greet in no time een bruin kleurtje.

Paaldansact
Nora heeft vandaag afgesproken met haar vriendinnen om hen het heugelijke nieuws van haar verloving met Harry mee te delen. Die verloving wordt door de dames op gepaste wijze gevierd. De vriendinnen vullen de dag met shoppen in Rodeo Drive, de meest exclusieve winkelstraat van Los Angeles. Daarna verrast Nora haar verloofde Harry in een afgehuurde club met een paaldansact.

Bij de kattenkapper
In de voor de buitenwereld afgesloten en beveiligde wijk waar Linda woont, voelt Cashmir de huiskat nattigheid wanneer de ‘kattenkapper aan huis’ de poort binnenrijdt. Kattenkappers zijn de normaalste zaak ter wereld in Hollywood want uiteraard verdienen huisdieren, net zoals hun baasjes, een vorstelijke verzorging.

Aflevering 2 op woensdag 20 oktober om 20.45