Snoopy gaat mee op businesstrip

Astrids echtgenoot John is manager van verschillende grote bedrijven en heeft dagelijks met miljoenendeals te maken. Toch blijft hij de rust zelf bij al dat dollargeweld. Zelfs wanneer het vliegtuig wacht en hij dringend moet vertrekken op zakenreis. Op de koop toe raakt hij ook nog de sleutels van zijn wagen kwijt is. Astrid zet een nerveuze zoektocht in.

Journaliste Greet heeft een surfles geboekt. Niet voor zichzelf, wel voor haar hond Joeri. Die is echter meer geïnteresseerd in een aangespoelde rotte vis op het strand dan in het surfen. Om de slaagkansen van Joeri te verhogen, doet Greet een beroep op Buddy: Hollywoods beroemdste surfhond, die al menig surfwedstrijd heeft gewonnen.

Het mondaine Newport Beach is met zijn exclusieve jachthaven, pleziervaartuigen en flamboyante scheepslui, de uitgelezen locatie voor het verlovingsfeest van Nora en Harry. Vandaag krijgen Nora’s vriendinnen eindelijk haar gigantische diamanten verlovingsring te zien. En in California size does matter.

Voor de 47-jarige Linda is het een hoogdag want ze organiseert een Bunco Party, een feest waarop alle buurvrouwen een gezelschapspel doen. Uiteraard in stijl, met een designeroutfit en een keurig kapsel. Alles moet perfect verlopen want in Hollywood zijn buurvrouwen uitermate streng voor elkaar. Linda’s reputatie staat op het spel.

En nu John op zakenreis is vertrokken, wordt het een beetje stil in huis bij Astrid. Tijd om daar verandering in te brengen…