Astrid en John op bezoek in België

In de laatste aflevering van 'Vlaamse Hollywoodvrouwen' brengen Astrid en John België een bezoekje. John is door het dolle heen, want hij wordt vergast op smoutebollen, Belgische frietjes en een goed pak sneeuw. Ook trekt het koppel naar de dierentuin en de feeërieke Brusselse Kerstmarkt. Daarna hebben de twee een druk schema af te werken. Eerst gaan ze langs bij Wim Oosterlinck en Anke Buckinx van Q-Music voor een live-gesprek, daarna zijn ze  te gast bij Goedele Liekens in de talkshow 'Goedele Nu', en ook 'De Vlaamse 10' staat op het programma. Daar palmt Astrid het podium in met haar song 'Sooner or later'.

Greet maakt zich op voor alweer een rode loper-event. Ze trekt naar de persvoorstelling van 'You Again', een Amerikaanse komedie met onder andere Jamie Lee Curtis en Sigourney Weaver. Ze heeft echter vooral haar pijlen gericht op Patrick Duffy, die ook een van de rollen voor zijn rekening neemt.

Linda maakt zich letterlijk en figuurlijk op voor een fotoshoot met een Belgische fotograaf. En niet alleen zij moet er perfect uit zien, maar ook het huis, haar man Marc en de kinderen.

En Nora wil graag een boek uitbrengen. Omdat ze hiervoor de hulp nodig heeft van een uitgever, heeft ze vandaag een eerste afspraak.

Meer video's van Archief