Astrid duikt de opnamestudio in

Astrid trekt de opnamestudio in met producer Rob Giles om te werken aan een nieuwe song. Niet alleen op muzikaal vlak ontplooit Astrid haar talenten, ook haar organisatorische skills worden aangesproken: John is jarig en dat vraagt om een feestje. Astrid nodigt enkele goede vrienden uit voor een verjaardagsdiner in een hip Japans restaurant op Sunset Boulevard.

Nora en Harry spenderen een romantisch weekend in Vegas. Ook hier mag het aan glitter en glamour niet ontbreken: een ritje naar de lichtstad met limousine, overnachting in het penthouse van het Bellagio hotel,  een 3-sterren diner, … Harry legt zijn toekomstige vrouw op gepaste wijze in de watten. Het huwelijkskoppel in spé kan de lokroep van de vele casino’s niet weerstaan en wagen dus een gokje. Daarna gaan ze in Las Vegas een paar weddingchappels bekijken om inspiratie op de doen voor wat de mooiste dag van hun leven moet worden. En ook brengt Nora een bezoekje aan haar moeder die in 1952 vanuit Antwerpen naar Amerika emigreerde.

Journaliste Greet maakt zich op voor de rode loper: zij is de jager en John Malkovich is haar prooi. Hij stelt zijn nieuwe film ‘Secretariat’ voor aan het publiek. Greet gooit alles in de strijd om hem voor haar camera te krijgen…

Linda en haar goede vriendin Cynthia gaan samen naar een wel heel speciaal feestje: Linda’s eerste botoxparty. Gastvrouw Kelly laat haar rimpels vakkundig wegwerken. Kan ook Linda aan de lokroep van eeuwige jeugd weerstaan?