"We hebben je mama gevonden"

31/03/2014 - 21:40

Ninette is 28 jaar en mama van een zoontje van vier. Toen Ninette nog erg klein was, stond haar moeder er alleen voor en al snel bleek zij niet in staat te zijn om goed voor Ninette te zorgen. Ze bracht haar dochter onder in een pleeggezin en ging nog enkele keren op bezoek. Francesca brengt Ninette goed nieuws over haar moeder.

Ontdek meer over Vind Mijn Familie

Vind Mijn Familie

In ‘Vind Mijn Familie’ helpt Francesca Vanthielen mensen die op zoek zijn naar een familielid dat onvindbaar lijkt te zijn. Haar missie: bloedverwanten die elkaars spoor verloren hebben, weer samenbrengen. Het programma brengt het eerlijke verhaal van de zoeker en zijn verlangen om zijn bloedverwant(en) te ontmoeten. Als de zoektocht succesvol is, wordt op een voorzichtige manier contact gelegd en alles voorbereid om een hereniging mogelijk te maken. Francesca doet dit uiteraard niet op haar eentje. Achter de schermen werkt een team van ervaren en betrouwbare researchers mee.

Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor Vind Mijn Familie. Als daar verandering in komt, lees je het hier.