"Waar is het misgelopen?"

31/03/2014 - 21:40

De 40-jarige Peter kreeg 18 jaar geleden een zoon met zijn toenmalige vriendin. Toen Robin 2 jaar oud was, gingen zijn ouders uiteen en nam Peter de zorg voor de peuter op zich. Wanneer Peters ex merkte dat zijn nieuwe vriendin het moeilijk had met Robin, besloot ze haar zoon na een weekend niet meer terug te brengen en verdween ze van de radar. Het team van Francesca spoort Robin op en bezorgt Peter een brief van zijn hand.

Ontdek meer over Vind Mijn Familie

Vind Mijn Familie

In ‘Vind Mijn Familie’ helpt Francesca Vanthielen mensen die op zoek zijn naar een familielid dat onvindbaar lijkt te zijn. Haar missie: bloedverwanten die elkaars spoor verloren hebben, weer samenbrengen. Het programma brengt het eerlijke verhaal van de zoeker en zijn verlangen om zijn bloedverwant(en) te ontmoeten. Als de zoektocht succesvol is, wordt op een voorzichtige manier contact gelegd en alles voorbereid om een hereniging mogelijk te maken. Francesca doet dit uiteraard niet op haar eentje. Achter de schermen werkt een team van ervaren en betrouwbare researchers mee.

Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor Vind Mijn Familie. Als daar verandering in komt, lees je het hier.