Verginia wil haar familie terug bij elkaar brengen

05/05/2014 - 21:50

De 23-jarige Verginia uit Landen hoopt met de hulp van Vind Mijn Familie haar biologische moeder Kadria in Roemenië in de armen te kunnen sluiten. Haar moeder kan alvast niet meer wachten om haar dochter terug te zien. Francesca toont Kadria een recente foto van Verginia, wat veel emoties losmaakt.

Ontdek meer over Vind Mijn Familie

Nieuwe fragmenten

Vind Mijn Familie

In ‘Vind Mijn Familie’ helpt Francesca Vanthielen mensen die op zoek zijn naar een familielid dat onvindbaar lijkt te zijn. Haar missie: bloedverwanten die elkaars spoor verloren hebben, weer samenbrengen. Het programma brengt het eerlijke verhaal van de zoeker en zijn verlangen om zijn bloedverwant(en) te ontmoeten. Als de zoektocht succesvol is, wordt op een voorzichtige manier contact gelegd en alles voorbereid om een hereniging mogelijk te maken. Francesca doet dit uiteraard niet op haar eentje. Achter de schermen werkt een team van ervaren en betrouwbare researchers mee.

Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor Vind Mijn Familie. Als daar verandering in komt, lees je het hier.

Extra