TRAILER: Larisa en Laura gaan in Roemenië op zoek naar hun biologische moeder

08/12/2014 - 13:03

De vrolijke tweeling Larisa en Laura werd in 1987 geboren in Roemenië. Het land beleefde toen woelige tijden, onder het bewind van dictator Ceaușescu. De armoede in Roemenië was groot en ook de mama van Larisa en Laura bleef er niet van gespaard. Omdat ze geen toekomst zag voor haar dochters, bracht Mariana hen naar een weeshuis, waar ze beiden hun eerste levensjaren verbleven.

Ontdek meer over Vind Mijn Familie

Nieuwe fragmenten

Vind Mijn Familie

In ‘Vind Mijn Familie’ helpt Francesca Vanthielen mensen die op zoek zijn naar een familielid dat onvindbaar lijkt te zijn. Haar missie: bloedverwanten die elkaars spoor verloren hebben, weer samenbrengen. Het programma brengt het eerlijke verhaal van de zoeker en zijn verlangen om zijn bloedverwant(en) te ontmoeten. Als de zoektocht succesvol is, wordt op een voorzichtige manier contact gelegd en alles voorbereid om een hereniging mogelijk te maken. Francesca doet dit uiteraard niet op haar eentje. Achter de schermen werkt een team van ervaren en betrouwbare researchers mee.

Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor Vind Mijn Familie. Als daar verandering in komt, lees je het hier.

Extra