Roosje zoekt haar broer Frans

08/04/2014 - 09:14

Toen Roosje vijf was, werd haar moeder erg ziek en stierf. Samen met haar zus Elisabeth werd Roosje naar een internaat gebracht. Hun oudere broers Alex en Frans bleven wel thuis wonen. Zij en haar zus groeiden op in het internaat. Toen Roosje 22 was, trok ze haar stoute schoenen aan en ging ze naar haar vader op zoek. Helaas moest ze toen vaststellen dat de man overleden was. Van haar broers heeft ze sindsdien geen enkel spoor meer...

Ontdek meer over Vind Mijn Familie

Nieuwe fragmenten

Vind Mijn Familie

In ‘Vind Mijn Familie’ helpt Francesca Vanthielen mensen die op zoek zijn naar een familielid dat onvindbaar lijkt te zijn. Haar missie: bloedverwanten die elkaars spoor verloren hebben, weer samenbrengen. Het programma brengt het eerlijke verhaal van de zoeker en zijn verlangen om zijn bloedverwant(en) te ontmoeten. Als de zoektocht succesvol is, wordt op een voorzichtige manier contact gelegd en alles voorbereid om een hereniging mogelijk te maken. Francesca doet dit uiteraard niet op haar eentje. Achter de schermen werkt een team van ervaren en betrouwbare researchers mee.

Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor Vind Mijn Familie. Als daar verandering in komt, lees je het hier.

Extra