Ninette en haar moeder vallen elkaar in de armen

31/03/2014 - 21:40

De laatste keer dat Ninette contact had met haar moeder, was ze 14. Ondertussen zit ze met heel wat vragen: Wat is er met haar moeder gebeurd? En waarom heeft zij haar achtergelaten? Tijdens het weerzien met haar moeder stelt Ninette haar zoontje voor en ziet ze voor het eerst haar halfzus.

Ontdek meer over Vind Mijn Familie

Vind Mijn Familie

In ‘Vind Mijn Familie’ helpt Francesca Vanthielen mensen die op zoek zijn naar een familielid dat onvindbaar lijkt te zijn. Haar missie: bloedverwanten die elkaars spoor verloren hebben, weer samenbrengen. Het programma brengt het eerlijke verhaal van de zoeker en zijn verlangen om zijn bloedverwant(en) te ontmoeten. Als de zoektocht succesvol is, wordt op een voorzichtige manier contact gelegd en alles voorbereid om een hereniging mogelijk te maken. Francesca doet dit uiteraard niet op haar eentje. Achter de schermen werkt een team van ervaren en betrouwbare researchers mee.

Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor Vind Mijn Familie. Als daar verandering in komt, lees je het hier.