"Mijn vader ontmoeten was heel emotioneel"

14/04/2014 - 21:50

De voorbije jaren ondernam Katerina zelf enkele pogingen om haar vader op te sporen. Drie jaar geleden vond ze zijn naam terug op de bemanningslijst van een schip en via de kapitein kreeg ze zijn telefoonnummer te pakken. Katerina had even telefonisch contact met haar vader maar het kwam helaas niet tot een ontmoeting. De afgelopen twee jaar slaagde ze er niet meer in hem te bereiken. Nu kan Katerina, via het team van Vind Mijn Familie, haar vader eindelijk toch ontmoeten.

Ontdek meer over Vind Mijn Familie

Nieuwe fragmenten

Vind Mijn Familie

In ‘Vind Mijn Familie’ helpt Francesca Vanthielen mensen die op zoek zijn naar een familielid dat onvindbaar lijkt te zijn. Haar missie: bloedverwanten die elkaars spoor verloren hebben, weer samenbrengen. Het programma brengt het eerlijke verhaal van de zoeker en zijn verlangen om zijn bloedverwant(en) te ontmoeten. Als de zoektocht succesvol is, wordt op een voorzichtige manier contact gelegd en alles voorbereid om een hereniging mogelijk te maken. Francesca doet dit uiteraard niet op haar eentje. Achter de schermen werkt een team van ervaren en betrouwbare researchers mee.

Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor Vind Mijn Familie. Als daar verandering in komt, lees je het hier.

Extra