Margarita sluit haar moeder in de armen

05/01/2015 - 21:40

De 25-jarige Margarita woont al bijna haar hele leven in Vlaanderen, maar het valt niet te ontkennen dat er zuiders bloed door haar aderen stroomt. Ze werd geboren in het Colombiaanse Bogota en werd er door haar moeder opgegeven voor adoptie. Margarita belandde in Vlaanderen in een warm nest, maar heeft altijd de drang gevoeld om haar biologische moeder te zoeken.

Ontdek meer over Vind Mijn Familie

Nieuwe fragmenten

Vind Mijn Familie

In ‘Vind Mijn Familie’ helpt Francesca Vanthielen mensen die op zoek zijn naar een familielid dat onvindbaar lijkt te zijn. Haar missie: bloedverwanten die elkaars spoor verloren hebben, weer samenbrengen. Het programma brengt het eerlijke verhaal van de zoeker en zijn verlangen om zijn bloedverwant(en) te ontmoeten. Als de zoektocht succesvol is, wordt op een voorzichtige manier contact gelegd en alles voorbereid om een hereniging mogelijk te maken. Francesca doet dit uiteraard niet op haar eentje. Achter de schermen werkt een team van ervaren en betrouwbare researchers mee.

Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor Vind Mijn Familie. Als daar verandering in komt, lees je het hier.

Extra