Larisa en Laura ontmoeten hun mama

08/12/2014 - 17:36

Toen ze vier jaar oud waren, werden Larisa en Laura geadopteerd door een Vlaams koppel en konden de twee genieten van een mooie kindertijd. Tot ze op 17-jarige leeftijd plots afscheid moesten nemen van hun adoptiemoeder, die na een ziekte overleed. Wat achterbleef was een leegte in het leven van de meisjes én een steeds sterker wordend verlangen om hun biologische moeder te ontmoeten.

Ontdek meer over Vind Mijn Familie

Vind Mijn Familie

In ‘Vind Mijn Familie’ helpt Francesca Vanthielen mensen die op zoek zijn naar een familielid dat onvindbaar lijkt te zijn. Haar missie: bloedverwanten die elkaars spoor verloren hebben, weer samenbrengen. Het programma brengt het eerlijke verhaal van de zoeker en zijn verlangen om zijn bloedverwant(en) te ontmoeten. Als de zoektocht succesvol is, wordt op een voorzichtige manier contact gelegd en alles voorbereid om een hereniging mogelijk te maken. Francesca doet dit uiteraard niet op haar eentje. Achter de schermen werkt een team van ervaren en betrouwbare researchers mee.

Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor Vind Mijn Familie. Als daar verandering in komt, lees je het hier.