Katerina zoekt haar Griekse vader

14/04/2014 - 21:50

Katerina is een 31-jarige alleenstaande moeder die geboren is in Griekenland en een Griekse vader heeft. Ze was 3 toen haar ouders uit elkaar gingen. Haar Vlaamse moeder nam haar mee naar Duitsland en daarna verhuisden de twee samen naar Vlaanderen. Het enige wat Katerina van haar vader wist, was dat hij een zeebonk was en dus vaak maandenlang van huis was. De voorbije jaren ondernam ze zelf enkele pogingen om hem op te sporen, maar door enkele spelingen van het lot kwam het niet tot een ontmoeting.

Ontdek meer over Vind Mijn Familie

Nieuwe fragmenten

Vind Mijn Familie

In ‘Vind Mijn Familie’ helpt Francesca Vanthielen mensen die op zoek zijn naar een familielid dat onvindbaar lijkt te zijn. Haar missie: bloedverwanten die elkaars spoor verloren hebben, weer samenbrengen. Het programma brengt het eerlijke verhaal van de zoeker en zijn verlangen om zijn bloedverwant(en) te ontmoeten. Als de zoektocht succesvol is, wordt op een voorzichtige manier contact gelegd en alles voorbereid om een hereniging mogelijk te maken. Francesca doet dit uiteraard niet op haar eentje. Achter de schermen werkt een team van ervaren en betrouwbare researchers mee.

Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor Vind Mijn Familie. Als daar verandering in komt, lees je het hier.

Extra