Jean-Pierre wou een goede vader zijn

05/05/2014 - 21:50

Johnny was twee jaar toen zijn ouders uit elkaar gingen. Hij werd opgevoed door zijn moeder en grootouders, en zo nu en dan logeerde hij bij zijn vader Jean-Pierre. Na vijf jaar wilde Jean-Pierre de wereld zien, ging aan de slag op een cruiseschip en vaarde jarenlang de wereld rond. Geregeld stuurde hij een brief of postkaart. Toen Johnny vijftien was, reisde hij met zijn grootmoeder naar Miami, waar zijn vader zich ondertussen gevestigd had. Hoewel vader en zoon mekaar nauwelijks kenden, hadden ze een goeie klik en beloofde Jean-Pierre om contact te houden. Maar dat lukte niet echt en het is inmiddels 22 jaar geleden dat ze mekaar gehoord of gezien hebben. Ook de brieven bleven onbeantwoord. Met de hulp van Vind Mijn Familie wil hij de familiepuzzel weer vervolledigen.

Ontdek meer over Vind Mijn Familie

Nieuwe fragmenten

Vind Mijn Familie

In ‘Vind Mijn Familie’ helpt Francesca Vanthielen mensen die op zoek zijn naar een familielid dat onvindbaar lijkt te zijn. Haar missie: bloedverwanten die elkaars spoor verloren hebben, weer samenbrengen. Het programma brengt het eerlijke verhaal van de zoeker en zijn verlangen om zijn bloedverwant(en) te ontmoeten. Als de zoektocht succesvol is, wordt op een voorzichtige manier contact gelegd en alles voorbereid om een hereniging mogelijk te maken. Francesca doet dit uiteraard niet op haar eentje. Achter de schermen werkt een team van ervaren en betrouwbare researchers mee.

Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor Vind Mijn Familie. Als daar verandering in komt, lees je het hier.

Extra