"Je voelt dat ze je mama is"

14/04/2014 - 21:50

Toen hij 19 was, ontdekte Philip dat de mensen die hem opgevoed hadden, niet zijn biologische ouders waren. Uit respect voor zijn ouders ging Philip niet op zoek naar zijn biologische moeder en vader. Toen zijn adoptievader enkele jaren geleden stierf, was dat een keerpunt voor zijn oudste zus Tilda. Zij ging toen wel op zoek naar haar biologische vader, met succes. Na hun eerste ontmoeting echter, stierf de man. Het verhaal van zijn zus maakte veel los bij Philip. Hij wil zelf immers niet te laat komen om zijn biologische ouders te ontmoeten. Het team van Francesca kon de biologische moeder van Philip opsporen en regelde een ontmoeting.

Ontdek meer over Vind Mijn Familie

Vind Mijn Familie

In ‘Vind Mijn Familie’ helpt Francesca Vanthielen mensen die op zoek zijn naar een familielid dat onvindbaar lijkt te zijn. Haar missie: bloedverwanten die elkaars spoor verloren hebben, weer samenbrengen. Het programma brengt het eerlijke verhaal van de zoeker en zijn verlangen om zijn bloedverwant(en) te ontmoeten. Als de zoektocht succesvol is, wordt op een voorzichtige manier contact gelegd en alles voorbereid om een hereniging mogelijk te maken. Francesca doet dit uiteraard niet op haar eentje. Achter de schermen werkt een team van ervaren en betrouwbare researchers mee.

Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor Vind Mijn Familie. Als daar verandering in komt, lees je het hier.