Ingrid ontmoet haar halfzussen

28/04/2014 - 21:45

De alleenstaande moeder Ingrid uit Schoten heeft haar biologische familie nooit gekend. 7 dagen na haar geboorte werd ze afgestaan voor adoptie. Sinds de geboorte van haar zoon Jason, ging Ingrid op zoek naar haar eigen roots. Via het adoptiecentrum kwam ze te weten dat haar mama al 2 dochters had en dat zij ongewenst was, na een slippertje van haar moeder. Ingrid verlangt al jaren naar een ontmoeting met haar 2 halfzussen, een ontmoeting die na 18 jaar werkelijkheid wordt.

Ontdek meer over Vind Mijn Familie

Nieuwe fragmenten

Vind Mijn Familie

In ‘Vind Mijn Familie’ helpt Francesca Vanthielen mensen die op zoek zijn naar een familielid dat onvindbaar lijkt te zijn. Haar missie: bloedverwanten die elkaars spoor verloren hebben, weer samenbrengen. Het programma brengt het eerlijke verhaal van de zoeker en zijn verlangen om zijn bloedverwant(en) te ontmoeten. Als de zoektocht succesvol is, wordt op een voorzichtige manier contact gelegd en alles voorbereid om een hereniging mogelijk te maken. Francesca doet dit uiteraard niet op haar eentje. Achter de schermen werkt een team van ervaren en betrouwbare researchers mee.

Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor Vind Mijn Familie. Als daar verandering in komt, lees je het hier.

Extra