"Ik durfde niet..."

22/04/2014 - 11:23

Natascha’s moeder praatte niet graag over haar papa en dus kreeg ze bitter weinig informatie over de man. Maar na lang aandringen kwam ze toch de naam en vroegere woonplaats van haar vader te weten. Natascha raapte haar moed bij elkaar om hem te vinden. Een online zoektocht leverde niets op, net zomin als een bezoek aan het gemeentehuis van Lanaken, waar men haar geen informatie mocht geven omwille van de wet op de privacy. Toen Natascha kennis maakte met Vind mijn Familie, trok ze haar stoute schoenen aan en besloot ze met behulp van het programma op zoek te gaan naar haar papa. Na al die jaren ontmoeten ze elkaar en Natascha hoopt hem eindelijk een plaats te kunnen geven in haar leven.

Ontdek meer over Vind Mijn Familie

Vind Mijn Familie

In ‘Vind Mijn Familie’ helpt Francesca Vanthielen mensen die op zoek zijn naar een familielid dat onvindbaar lijkt te zijn. Haar missie: bloedverwanten die elkaars spoor verloren hebben, weer samenbrengen. Het programma brengt het eerlijke verhaal van de zoeker en zijn verlangen om zijn bloedverwant(en) te ontmoeten. Als de zoektocht succesvol is, wordt op een voorzichtige manier contact gelegd en alles voorbereid om een hereniging mogelijk te maken. Francesca doet dit uiteraard niet op haar eentje. Achter de schermen werkt een team van ervaren en betrouwbare researchers mee.

Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor Vind Mijn Familie. Als daar verandering in komt, lees je het hier.