"Ik ben je zoon"

05/05/2014 - 21:50

Johnny heeft een mooi leven samen met zijn vriendin Caroline, maar de zoektocht naar zijn vader Jean-Pierre houdt hem nog iedere dag bezig. Drie jaar geleden reisde Johnny zelf naar Miami en bezocht alle bekende adressen van zijn vader, maar zonder resultaat. Hij hoopt zijn vader eindelijk terug een plaats in zijn leven zal kunnen geven.

Ontdek meer over Vind Mijn Familie

Vind Mijn Familie

In ‘Vind Mijn Familie’ helpt Francesca Vanthielen mensen die op zoek zijn naar een familielid dat onvindbaar lijkt te zijn. Haar missie: bloedverwanten die elkaars spoor verloren hebben, weer samenbrengen. Het programma brengt het eerlijke verhaal van de zoeker en zijn verlangen om zijn bloedverwant(en) te ontmoeten. Als de zoektocht succesvol is, wordt op een voorzichtige manier contact gelegd en alles voorbereid om een hereniging mogelijk te maken. Francesca doet dit uiteraard niet op haar eentje. Achter de schermen werkt een team van ervaren en betrouwbare researchers mee.

Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor Vind Mijn Familie. Als daar verandering in komt, lees je het hier.