Goed nieuws voor Darren!

08/04/2014 - 09:39

Darren groeide op in Engeland. Daar beleefde hij een mooie, zorgeloze jeugd tot zijn ouders op zijn 15de uit elkaar gingen. Zij gingen elk bij hun nieuwe partner wonen en Darren bleef op deze jonge leeftijd achter in zijn ouderlijk huis. Het contact met zijn ouders verwaterde en toen Darren op zijn twintigste zijn job verloor, besloot hij zijn leven helemaal om te gooien. Hij kwam naar België en werkte hard om hier een leven op te bouwen, met succes. Darren had als kind altijd een goede band met zijn vader Victor en hij miste hem steeds meer. Francesca en haar team spoorde hem op en overhandigen Darren een recente foto van zijn vader.

Ontdek meer over Vind Mijn Familie

Nieuwe fragmenten

Vind Mijn Familie

In ‘Vind Mijn Familie’ helpt Francesca Vanthielen mensen die op zoek zijn naar een familielid dat onvindbaar lijkt te zijn. Haar missie: bloedverwanten die elkaars spoor verloren hebben, weer samenbrengen. Het programma brengt het eerlijke verhaal van de zoeker en zijn verlangen om zijn bloedverwant(en) te ontmoeten. Als de zoektocht succesvol is, wordt op een voorzichtige manier contact gelegd en alles voorbereid om een hereniging mogelijk te maken. Francesca doet dit uiteraard niet op haar eentje. Achter de schermen werkt een team van ervaren en betrouwbare researchers mee.

Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor Vind Mijn Familie. Als daar verandering in komt, lees je het hier.

Extra