Freda zoekt haar kind

22/04/2014 - 11:30

De 49-jarige Freda schakelt de hulp in van Francesca Vanthielen om haar kind terug te vinden, dat buiten haar medeweten 29 jaar geleden te vondeling werd gelegd. Freda is een Ghanese vrouw die bijna dertig jaar geleden naar ons land verhuisde. Even na haar aankomst in België, beviel ze van een baby maar lang kon de kersverse mama niet van dat prille geluk genieten. Minuten na de geboorte werd haar baby immers bij haar weggehaald door haar zus en schoonbroer, die kwaad waren omdat ze niets afwisten van de zwangerschap. De twee brachten het kindje weg en ze heeft het nooit meer teruggezien. Francesca toont Freda voor het eerst een foto van haar dochter.

Ontdek meer over Vind Mijn Familie

Nieuwe fragmenten

Vind Mijn Familie

In ‘Vind Mijn Familie’ helpt Francesca Vanthielen mensen die op zoek zijn naar een familielid dat onvindbaar lijkt te zijn. Haar missie: bloedverwanten die elkaars spoor verloren hebben, weer samenbrengen. Het programma brengt het eerlijke verhaal van de zoeker en zijn verlangen om zijn bloedverwant(en) te ontmoeten. Als de zoektocht succesvol is, wordt op een voorzichtige manier contact gelegd en alles voorbereid om een hereniging mogelijk te maken. Francesca doet dit uiteraard niet op haar eentje. Achter de schermen werkt een team van ervaren en betrouwbare researchers mee.

Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor Vind Mijn Familie. Als daar verandering in komt, lees je het hier.

Extra