Francesca Vanthielen gaat op zoek naar verloren familieleden

In 'Vind Mijn Familie' helpt Francesca Vanthielen mensen die op zoek zijn naar een familielid dat al jarenlang onvindbaar is. Een bloedverwant die ze lang geleden uit het oog verloren hebben, of zelfs nooit hebben gekend. Maar die ze toch graag zouden willen ontmoeten, omdat familie nu eenmaal zo belangrijk is in een mensenleven.

Samen met een sterke redactie zet Francesca alle middelen in om de vermiste verwant op te sporen. Waar in de wereld die zich ook bevindt. Haar ultieme doel is om de familieleden weer met mekaar in contact te brengen en zo de droom van de zoeker waar te maken.

Ben jij op zoek naar je biologische ouders, (half)broers of (half)zussen, grootouders, kind of kleinkind? Voel je al jaren een leegte die alleen kan opgevuld worden door dat ene onvindbare familielid? Misschien kan ‘Vind Mijn Familie’ je dan helpen.

Ga naar het inschrijvingsformulier.

Wil je graag meer informatie over het programma, klik dan hier. Je kan ook vrijblijvend contact opnemen met de redactie van ‘Vind Mijn Familie’ door te mailen naar vindmijnfamilie@vtm.be of te bellen naar 015/74 50 66.

Meer video's van Vind Mijn Familie