"Elkaar nooit meer loslaten"

22/04/2014 - 11:37

Freda’s zus en schoonbroer hebben Freda nooit verteld wat er met haar baby gebeurde en omdat ze als nieuwkomer in België niet voor problemen wilde zorgen, hield Freda haar mond. Maar nu komt ze, met de hulp van Vind Mijn Familie, eindelijk te weten wat er op die bewuste dag met haar kindje gebeurd is. Freda en Marjorie zien elkaar voor het eerst en zijn allebei sprakeloos…

Ontdek meer over Vind Mijn Familie

Nieuwe fragmenten

Vind Mijn Familie

In ‘Vind Mijn Familie’ helpt Francesca Vanthielen mensen die op zoek zijn naar een familielid dat onvindbaar lijkt te zijn. Haar missie: bloedverwanten die elkaars spoor verloren hebben, weer samenbrengen. Het programma brengt het eerlijke verhaal van de zoeker en zijn verlangen om zijn bloedverwant(en) te ontmoeten. Als de zoektocht succesvol is, wordt op een voorzichtige manier contact gelegd en alles voorbereid om een hereniging mogelijk te maken. Francesca doet dit uiteraard niet op haar eentje. Achter de schermen werkt een team van ervaren en betrouwbare researchers mee.

Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor Vind Mijn Familie. Als daar verandering in komt, lees je het hier.

Extra