Elienne weet niet wat haar overkomt

28/04/2014 - 21:45

De 22-jarige kapster Elienne uit Stekene droomt van een hereniging met haar vader. Elienne kwam naar België toen ze 1 was. En ook zij kreeg via het adoptiebureau af en toe wat nieuws uit haar thuisland. Het portret van haar vader is haar meest kostbare bezit. Sinds de aardbeving in Haïti heeft Elienne echter niets meer van haar familie gehoord. Vind Mijn Familie probeert de droom van deze jonge twintiger waar te maken en trekt naar Haïti voor een ontmoeting tussen Elienne en haar vader.

Ontdek meer over Vind Mijn Familie

Nieuwe fragmenten

Vind Mijn Familie

In ‘Vind Mijn Familie’ helpt Francesca Vanthielen mensen die op zoek zijn naar een familielid dat onvindbaar lijkt te zijn. Haar missie: bloedverwanten die elkaars spoor verloren hebben, weer samenbrengen. Het programma brengt het eerlijke verhaal van de zoeker en zijn verlangen om zijn bloedverwant(en) te ontmoeten. Als de zoektocht succesvol is, wordt op een voorzichtige manier contact gelegd en alles voorbereid om een hereniging mogelijk te maken. Francesca doet dit uiteraard niet op haar eentje. Achter de schermen werkt een team van ervaren en betrouwbare researchers mee.

Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor Vind Mijn Familie. Als daar verandering in komt, lees je het hier.

Extra