Een mooi weerzien tussen Annette en haar vader

28/04/2014 - 21:45

Francesca’s zoektocht start in Wevelgem bij de 25-jarige Annette, die op 7-jarige leeftijd geadopteerd werd door de familie Brutin. Ze kwam hier erg goed terecht in een groot gezin. Toch koestert ze haar herinneringen aan Haïti, zeker omdat ze na haar adoptie nog foto’s van haar biologische familie ontving via het adoptiebureau. Na de dood van haar moeder ging Annette steeds meer verlangen naar een weerzien met haar vader en haar 2 zussen die in Haïti bleven. Samen met Vind Mijn Familie trekt Annette naar Haïti om haar vader terug te zien.

Ontdek meer over Vind Mijn Familie

Vind Mijn Familie

In ‘Vind Mijn Familie’ helpt Francesca Vanthielen mensen die op zoek zijn naar een familielid dat onvindbaar lijkt te zijn. Haar missie: bloedverwanten die elkaars spoor verloren hebben, weer samenbrengen. Het programma brengt het eerlijke verhaal van de zoeker en zijn verlangen om zijn bloedverwant(en) te ontmoeten. Als de zoektocht succesvol is, wordt op een voorzichtige manier contact gelegd en alles voorbereid om een hereniging mogelijk te maken. Francesca doet dit uiteraard niet op haar eentje. Achter de schermen werkt een team van ervaren en betrouwbare researchers mee.

Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor Vind Mijn Familie. Als daar verandering in komt, lees je het hier.