"Dit is jouw biologische papa"

22/04/2014 - 11:18

De Limburgse Natascha groeide op zonder haar biologische vader, die ze nooit gekend of gezien heeft. De 31-jarige vrouw is enkele maanden geleden zelf moeder geworden van dochtertje Eliana en samen met haar man Tony geniet ze enorm van het prille familiegeluk. Maar tijdens haar zwangerschap dacht Natascha steeds meer terug aan haar eigen kindertijd. Wanneer ze haar rapport ging halen of een optreden had op school, miste ze haar vader. Francesca brengt Natascha goed nieuws.

Ontdek meer over Vind Mijn Familie

Nieuwe fragmenten

Vind Mijn Familie

In ‘Vind Mijn Familie’ helpt Francesca Vanthielen mensen die op zoek zijn naar een familielid dat onvindbaar lijkt te zijn. Haar missie: bloedverwanten die elkaars spoor verloren hebben, weer samenbrengen. Het programma brengt het eerlijke verhaal van de zoeker en zijn verlangen om zijn bloedverwant(en) te ontmoeten. Als de zoektocht succesvol is, wordt op een voorzichtige manier contact gelegd en alles voorbereid om een hereniging mogelijk te maken. Francesca doet dit uiteraard niet op haar eentje. Achter de schermen werkt een team van ervaren en betrouwbare researchers mee.

Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor Vind Mijn Familie. Als daar verandering in komt, lees je het hier.

Extra