De moeder van Philip werd verplicht tot adoptie

14/04/2014 - 21:50

Toen Philip 19 was, werd zijn wereld helemaal op zijn kop gezet. Hij wilde in de voetsporen van zijn vader treden en zich inschrijven bij het leger. Daarvoor had hij een uittreksel uit het geboorteregister nodig. Via dat document ontdekte Philip dat de mensen die hem opgevoed hadden, niet zijn biologische ouders waren. Zes van de zeven kinderen in het gezin waren blijkbaar geadopteerd, waaronder hij...

Ontdek meer over Vind Mijn Familie

Vind Mijn Familie

In ‘Vind Mijn Familie’ helpt Francesca Vanthielen mensen die op zoek zijn naar een familielid dat onvindbaar lijkt te zijn. Haar missie: bloedverwanten die elkaars spoor verloren hebben, weer samenbrengen. Het programma brengt het eerlijke verhaal van de zoeker en zijn verlangen om zijn bloedverwant(en) te ontmoeten. Als de zoektocht succesvol is, wordt op een voorzichtige manier contact gelegd en alles voorbereid om een hereniging mogelijk te maken. Francesca doet dit uiteraard niet op haar eentje. Achter de schermen werkt een team van ervaren en betrouwbare researchers mee.

Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor Vind Mijn Familie. Als daar verandering in komt, lees je het hier.